EL TEMPS
EN DIRECTE

PREVISIONS

WEBCAMS
DEL PIRINEU

AVISOS METEO i
CARRETERES

GLOSSARI


CURSES

Més pluja, previsió de nevada abundant!! Continua el moviment

by | març 11, 2018 | General, Previsions del temps | 0 comments

Quin cap de setmana!!! Apassionant pels bojos de la meteorologia! Hem tingut de tot, calor, fred, sol, nevades, tempestes fortes, pluges fortes, calamarsades, ruixats… I raja d’aigua per totes bandes! Un festival! Us deixem l’arribada de la línia de tempestes d’ahir al Pirineu.

I com ja va sent habitual, anunciem continuació de la gresca! Setmana amb aires ja de primavera, que es tradueix amb una mica de tot i amb canvis de temps ràpids. Dilluns i dimarts amb inestabilitat clàssica de la primavera, esperant un potent front que ens afectarà entre dimecres i dijous, amb una nova i abundant tongada de precipitació i nevada maca i general a tot el Pirineu! Mireu els màxims que s’esperen!

Dilluns 12: Matí amb cel variable, boires a les valls i més cobert al vessant nord, amb alguns ruixats ja matiners. Durant la tarda novament es carregarà més, i tornarem a tenir ruixats i fins i tot alguna petita tronada! En general ruixats de curta durada i poca importància. Ambient fresc, fred a muntanya però agradable al sol i cota de neu entorn dels 1200m. Vent fort en zones altes, de ponent, girant a la nit al nord.

Dimarts 13: Matí amb grans clarianes. Al migdia creixement de nuvolades, que donaran ruixats a la zona de l’Alt Pirineu i més puntualment en altres indrets. Poca cosa. A mesura que avanci la tarda, les clarianes tornaran a guanyar terreny. Neu entorn dels 1400m. Vents forts a zones altes de ponent.

Tendència pels pròxims dies: Entre dimecres al vespre i dijous a primeres hores ens afectarà un front actiu, que tornarà a fer nevar (o ploure) amb ganes! Començaria la cota als 1800m, però baixaria ràpidament fins als 1200m. Divendres amb alguns ruixats, i cap de setmana força estable i amb alguns ruixats de primavera a la tarda. Ho anirem seguint.

Molt bona setmana! 😊

Albert de Gràcia

 

Translate »