EL TEMPS EN DIRECTE

PREVISIONS

WEBCAMS DEL PIRINEU


PREVISIÓ 
Cavalls del Vent
Open 2018

  ESQUÍ NÒRDIC

PISTES FGC

AVISOS METEO

GLOSARI

Ambient de ple hivern!

by | nov. 6, 2017 | General, Previsions del temps | 0 comments

Després de l’abundant nevada de les últimes hores que ha deixat el Pirineu ben blanc MIREU LES WEBCAMS!, la resta de la jornada tindrem nevades que aniran a menys, però l’ambient es mantindrà de ple hivern tot el que resta de la setmana, amb temperatura força més baixa de la mitjana climàtica, per l’època de l’any.

Dilluns 6: Matí molt cobert a gran part del Pirineu i variable al Prepirineu, amb nevada que continuarà a gran part de la serralada per sobre dels 800 – 1000 m. Al llarg del migdia la nevada s’anirà restringint al vessant nord, i ja a la tarda les clarianes seran les protagonistes a gran part de la serralada, tret de la vall d’Aran, nord dels Pallars, Andorra i zones properes, on continuarà nevant feblement. Els altres dos protagonistes de la jornada, el molt fort vent del nord, que provocarà torb fort a zones elevades i les temperatures molt baixes a alta muntanya. Dia per tant, completament desaconsellable per fer muntanya.

Dimarts 7: Jornada molt més tranquil·la. Matí molt fred arreu i amb domini del sol, tòniques del temps que es manifestarà la resta de la jornada. El vent anirà perdent força amb el pas de les hores.

Tendència pels pròxims dies: Dimecres arriba un nou front que reactivarà les nevades i es podran mantenir fins dijous. Encara és massa aviat per concretar si afectaran només al vessant nord, o bé, podran arribar a tota la serralada. I a la reserva, un altre front del nord pel cap de setmana.. El que si podem assegurar, és que el fred serà el protagonista cada dia. Ho anirem seguint!

Bona setmana

Albert de Gràcia

Translate »