EL TEMPS EN DIRECTE

PREVISIONS

WEBCAMS DEL PIRINEU

BUTLLETÍ D'ALLAUS

  ESQUÍ NÒRDIC

PISTES FGC

AVISOS METEO

GLOSARI

Ambient de ple hivern!

by | nov. 6, 2017 | General, Previsions del temps | 0 comments

Després de l’abundant nevada de les últimes hores que ha deixat el Pirineu ben blanc MIREU LES WEBCAMS!, la resta de la jornada tindrem nevades que aniran a menys, però l’ambient es mantindrà de ple hivern tot el que resta de la setmana, amb temperatura força més baixa de la mitjana climàtica, per l’època de l’any.

Dilluns 6: Matí molt cobert a gran part del Pirineu i variable al Prepirineu, amb nevada que continuarà a gran part de la serralada per sobre dels 800 – 1000 m. Al llarg del migdia la nevada s’anirà restringint al vessant nord, i ja a la tarda les clarianes seran les protagonistes a gran part de la serralada, tret de la vall d’Aran, nord dels Pallars, Andorra i zones properes, on continuarà nevant feblement. Els altres dos protagonistes de la jornada, el molt fort vent del nord, que provocarà torb fort a zones elevades i les temperatures molt baixes a alta muntanya. Dia per tant, completament desaconsellable per fer muntanya.

Dimarts 7: Jornada molt més tranquil·la. Matí molt fred arreu i amb domini del sol, tòniques del temps que es manifestarà la resta de la jornada. El vent anirà perdent força amb el pas de les hores.

Tendència pels pròxims dies: Dimecres arriba un nou front que reactivarà les nevades i es podran mantenir fins dijous. Encara és massa aviat per concretar si afectaran només al vessant nord, o bé, podran arribar a tota la serralada. I a la reserva, un altre front del nord pel cap de setmana.. El que si podem assegurar, és que el fred serà el protagonista cada dia. Ho anirem seguint!

Bona setmana

Albert de Gràcia