EL TEMPS EN DIRECTE

PREVISIONS

WEBCAMS DEL PIRINEU

BUTLLETÍ D'ALLAUS

  ESQUÍ NÒRDIC

PISTES FGC

AVISOS METEO

GLOSARI

Ambient de plena tardor!

by | set. 1, 2017 | General, Previsions del temps | 0 comments

Comencem setembre amb les restes del pas del front d’ahir, que en moltes zones va deixar pluges abundants! Ara arriben uns dies més estables, però amb temperatura de plena tardor. Sembla doncs que podem acomiadar les fortes calorades d’estiu!

Divendres 1: Matí variable, amb boires i alguns ruixats de curta durada que poden afectar qualsevol indret del Pirineu i Prepirineu. S’aniran obrint clarianes al llarg del matí, i a la tarda creixeran novament nuvolades, que deixaran algun ruixat o tempesta, més probable al Berguedà i Ripollès. Temperatura fresca, amb ambient agradable i poc calorós al migdia i fresc o fred a alta muntanya.

Dissabte 2: Dia dominat pel sol i un cel ben net, amb algunes nuvolades de tarda que no donaran precipitacions. Temperatura tot i el sol, encara una mica més freda.

Diumenge 3: Gran part de la jornada estarà dominada del sol, tot i que a la tarda ja tindrem algunes nuvolades, que acabaran cobrint el cel a últimes hores quan podrà començar a ploure cap al Pirineu occidental. Durant la matinada de dilluns les pluges podrien arribar a tot el Pirineu i Prepirineu, amb algunes tempestes fortes. Continuarà l’ambient fresc.

Bon cap de setmana!

Albert de Gràcia

Translate »