EL TEMPS
EN DIRECTE

PREVISIONS

WEBCAMS
DEL PIRINEU

AVISOS METEO i
CARRETERES

GLOSSARI


CURSES

Ambient de tardor, però menys inestable!

by | nov. 6, 2018 | General, Previsions del temps | 0 comments

Després de tant moviment, ens arriba una mica més d’estabilitat, incompleta, ja que continuaran creuant-nos fronts, tot i que menys actius.

Dimecres 7: Jornada amb força núvols però amb poques precipitacions. Els núvols i les boires arrapades a les muntanyes seran presents tota la jornada, amb algunes estones de sol i alguns plugims febles al matí cap a la Ribagorça i el Pallars. Neu entorn dels 1700m. Ambient fresc.

Dijous 8: Matí força estable, amb moltes estones de sol. A la tarda la nuvolositat es farà abundant i al vespre començarà a ploure, feblement, a gran part de les comarques pirinenques. La cota de neu es situarà entorn dels 2100m. Més caloreta.

Tendència pels pròxims dies: Cap de setmana en general estable, dissabte amb força nuvolositat, alguns plugims a estones al Pirineu occidental, però en conjunt, cap de setmana d’aprofitar per fer activitats a muntanya.

Albert de Gràcia

Recorda: Pots rebre la previsió al teu correu, emplenant el formulari que trobaràs al capdamunt de la barra lateral de la dreta!

Translate »