EL TEMPS
EN DIRECTE

PREVISIONS

WEBCAMS
DEL PIRINEU

AVISOS METEO i
CARRETERES

GLOSSARI


CURSES

Arriba la traca de tempestes fortes i la refrescada!

by | ag. 7, 2018 | General, Previsions del temps | 0 comments

Aquest dimarts ja hem tingut un bon aperitiu del plat fort de tempestes que ens arriba especialment a partir de demà! Les tempestes molt fortes, fins i tot violentes, acompanyades de pedregades, ventades i aiguats, seran molt probables entre dimecres i dijous i molt probablement tindrem una segona tongada entre diumenge a la tarda i dilluns! Així doncs, moooolt pendents d’aquestes tempestes que poden fer mal i/o donar-nos problemes si ens agafa a muntanya.

Dimecres 8: Ja des de bon matí tindrem el cel força variable a molts indrets, i fins i tot amb alguns primers ruixats, especialment al Pirineu occidental. Amb el pas de els hores i especialment a partir del migdia, podrem tenir tempestes fortes o molt fortes a gran part del Pirineu i Prepirineu. Insistim, molta precaució! La temperatura demà ja quedarà més curta.

Dijous 9: Durant la matinada podran continuar les tempestes fortes en qualsevol indret, així que molt probablement, nit de soroll! Matí molt inestable, amb cel variable i ruixats en qualsevol moment, i tarda amb noves tempestes, començant al Pirineu i desplaçant-se cap al Prepirineu on possiblement tornaran a ser fortes. Dijous ja notarem una notable caiguda de la temperatura i fins i tot les precipitacions del vespre, podran ser de neu per sobre dels 3000m!

Tendència pels pròxims dies: Divendres jornada inestable i fresca, tot i que els ruixats i tronades seran més local i menys forts. Dissabte jornada més estable, amb tan sols alguna tronada a l’Alt Pirineu al tard, però en general dia dominat pel sol. Diumenge novament pendents, a la tarda, de noves tempestes molt fortes!

Precaució doncs amb les tempestes! Molta precaució amb les excursions a l’alta muntanya, animals, horts i mobiliari!

Albert de Gràcia

Translate »