EL TEMPS
EN DIRECTE

PREVISIONS

WEBCAMS
DEL PIRINEU

AVISOS METEO i
CARRETERES

GLOSSARI


CURSES

Arriba un front!

by | oct. 4, 2018 | General, Previsions del temps | 0 comments

Després d’unes quantes jornades molt estables, amb domini del i això si, força vent i una refrescada de temperatura, ens arriba dissabte al tard un front, moderadament actiu, que obrirà les portes a jornades amb temps més dinàmic. En definitiva, un temps més tardorenc.

Anem per la previsió!

Divendres 5: El sol continuarà protagonista a tot el Pirineu, amb arribada d’alguns núvols prims indicadors que alguna cosa comença a canviar i també nuvolades que al tard, podran donar alguna gota al Pirineu més oriental. Ambient fred de nit i càlid de dia. Vent encalmat.

Dissabte 6: Matí de sol i núvols prims a tot el Pirineu, amb augment de la nuvolositat al llarg de la tarda i arribada de les primeres pluges al fer-se fosc. Podran afectar qualsevol indret, més important al Pirineu occidental. Baixada de temperatura.

Diumenge 7: Una mica d’incertesa.. La majoria de mapes donen un diumenge molt inestable, amb cel cobert i precipitacions, que es faran més abundants amb el pas de les hores, sent més destacables durant la matinada i a partir de la tarda. La cota de neu es situarà cap als 2300 durant la matinada i 1800 a la nit.

Dilluns continuaria la inestabilitat, amb neu per sobre dels 1800m!

Bon cap de setmana!

Albert de Gràcia

Recorda: Pots rebre la previsió al teu correu, emplenant el formulari que trobaràs al capdamunt de la barra lateral de la dreta!

Translate »