EL TEMPS
EN DIRECTE

PREVISIONS

WEBCAMS
DEL PIRINEU

AVISOS METEO i
CARRETERES

GLOSSARI


CURSES

Arriba una nevada de nord!

by | maig 1, 2018 | General, Previsions del temps | 0 comments

Continuem ja al maig, amb una situació ben moguda! Després de l’ambient fred i les nevades de les últimes hores, demà al tard entra un nou front del nord, que deixarà noves nevades, i amb certes ganes, al vessant nord del Pirineu. A partir de divendres la situació es tornarà més càlida, però la inestabilitat de tarda típica de primavera, s’imposarà unes quantes jornades.

Dimecres 2: Matí amb domini del sol o variable a gran part del Pirineu i Prepirineu. Aquesta tendència es mantindrà a la zona del Prepirineu durant gran part del dia, mentre al vessant nord i Pirineu axial, la nuvolositat anirà en augment i ja al vespre començaran les primeres precipitacions, de neu per sobre dels 1700 m. Ambient fred, tot i que amb més domini del sol, pujaran una mica respecte avui. Vent del nord a mestral.

Dijous 3: Temps dual! Sol a gran part del Prepirineu i zona més al sud del Pirineu, i nuvolositat més abundant i amb nevades al Pirineu Axial i vessant nord (Vall d’Aran, nord del Sobirà, nord Andorra). La cota de neu baixarà al llarg del dia fins als 1500 m. Continuarà el vent de nord. Ambient fresc i fred de nit.

Tendència pels pròxims dies: A partir de divendres pujarà clarament la temperatura i l’ambient serà més càlid, amb tendències a tenir matins amb domini del sol, i tardes amb creixement de nuvolades que portaran ruixats i tempestes.

Bona “setmana curta”.

Albert de Gràcia

Translate »