EL TEMPS EN DIRECTE

PREVISIONS

WEBCAMS DEL PIRINEU


PREVISIÓ 
Cavalls del Vent
Open 2018

  ESQUÍ NÒRDIC

PISTES FGC

AVISOS METEO

GLOSARI

Atenció amb les fortes tempestes d’avui! Cap de setmana estable

by | set. 22, 2017 | General, Previsions del temps | 0 comments

Avui ens arriba un front que portarà una línia de fortes tempestes que escombrarà entre el migdia i la tarda tot el Pirineu i Prepirineu. Serà un canvi força ràpid, i sembla que demà ja tindrem una jornada molt més estable i diumenge el sol serà el protagonista.

Divendres 22: Primeres hores del matí amb núvols prims, que donarà molt ràpidament pas a l’arribada de nuvolades que portaran ruixats i tempestes a gairebé tot el Pirineu i Prepirineu. Molta atenció perquè podran ser fortes o molt fortes, acompanyades de ventades i pedra o calamarsa. Com sempre en aquestes situacions, alguns indrets veuran ploure en excés i altres zones cauran 4 gotes. Temperatura més fresca respecte ahir. Cota de neu molt alta, per sobre dels 2700m.

Dissabte 23: No tots els mapes coincideixen, però sembla que tindrem un dia que començarà amb boires i amb cel variable. El cel variable, amb estones de més clarianes i estones de cel més cobert romandrà durant la resta de la jornada, tot i que de precipitacions s’esperen més aviat poques o cap, en tot cas, algun ruixadet molt puntual durant la tarda, més probable a l’Alt Pirineu. Ambient més frescot, però no pas fred.

Diumenge 24: Les clarianes s’imposaran encara més i el sol es farà més protagonista que no pas dissabte. No s’esperen pluges. Temperatura més alta, amb caloreta al migdia.

Bon cap de setmana i alerta avui amb les tempestes!

Albert de Gràcia

Translate »