EL TEMPS
EN DIRECTE

PREVISIONS

WEBCAMS
DEL PIRINEU

AVISOS METEO i
CARRETERES

GLOSSARI


CURSES

Atenció! Fortes tempestes!

by | maig 6, 2018 | General, Previsions del temps | 0 comments

Finalment les previsions pel cap de setmana no s’han complert al 100% i ha plogut menys del previst, per què?? La manca de sol als matins ha fet que fallés la calor necessària per fer disparar les nuvolades amb més ganes!

Demà dilluns però i també dimarts, tindrem condicions més inestables i les tempestes, algunes fortes, podran ser generals i deixar forts patacs d’aigua, calamarsades i ventades fortes. Així doncs, molta precaució!

Dilluns 7: Sembla que ja des del matí la inestabilitat serà present, amb els primers ruixats o tempestes de forma puntual. A mesura que avanci el dia les tempestes s’aniran fent més fortes i aniran afectant moltes més zones i podran descarregar fins ben entrada la nit. Com sempre amb aquestes situacions, llocs on plourà molt i altres, misèria. Poc fred i cota de neu 2600 m. Atenció zones inundables, calamarsades, algunes ventades fortes i possibles zones de riuades!

Dimarts 8: Tindrem una jornada molt similar a la de dilluns. Matí amb algunes pluges o tronades, que s’aniran fent més fortes, abundants i extenses amb el pas de les hores, i podran descarregar a moltes zones fortes precipitacions en espais curts de temps. Precaució! Neu molt alta i ambient més aviat càlid.

Tendència pels pròxims dies: Sembla que dimecres i dijous tindrem una mica d’inestabilitat de tarda, encara que molt menys que dilluns i dimarts, i ja a final de setmana el temps s’estabilitzaria força, amb més domini del sol i ambient força càlid.

Bona setmana!

Albert de Gràcia.

Translate »