EL TEMPS EN DIRECTE

PREVISIONS

WEBCAMS DEL PIRINEU


PREVISIÓ 
Cavalls del Vent
Open 2018

  ESQUÍ NÒRDIC

PISTES FGC

AVISOS METEO

GLOSARI

Avui, ventades molt fortes! Setmana força estable

by | nov. 13, 2017 | General, Previsions del temps | 0 comments

Avui serà el dia més mogut de la setmana, dominat per les fortes ventades del nord, nevades febles al vessant nord del Pirineu i una nova caiguda de la temperatura. La resta de la setmana serà estable i amb temperatura que es tornarà a recuperar.

Dilluns 13: Nevades febles tota la jornada baixant a totes les cotes del vessant nord del Pirineu. A la resta del Pirineu domini del sol, especialment al sector del Prepirineu. Temperatures clarament més baixes respecte a ahir, donant-se en alguns indrets les mínimes, al final de la jornada. Protagonista el fort vent del nord, que a les zones altes serà molt fort. Atenció amb el torb.

Dimarts 14: La nuvolositat del vessant nord anirà desapareixent i remetran les nevades. A la resta continua l’ambient dominat pel sol. El vent també anirà perdent força al llarg del dia. Ambient molt fred a primeres hores del dia!

Tendència pels pròxims dies: El sol serà protagonista fins al cap de setmana, amb temperatura que al migdia tornaran a ser força càlides.

Bona setmana!

Albert de Gràcia

Translate »