EL TEMPS
EN DIRECTE

PREVISIONS

WEBCAMS
DEL PIRINEU

AVISOS METEO i
CARRETERES

GLOSSARI


CURSES

Borrasca duracel!! I dura, i dura, i dura….

by | març 6, 2018 | General, Previsions del temps | 0 comments

Continuem amb la mateixa tendència dels darrers dies, i sembla que tindrem per força dies com ja apuntàvem diumenge! Fronts un darrere l’altre, més o menys actius, que ens portarà molta variabilitat de temps i unes fortes pujades i baixades de temperatures.

Segurament el front de dissabte serà actiu, amb una bona ploguda general al Pirineu! Això si, si avui parlem de cota de neu entorn dels 800m, divendres es podrà enfilar fins als 2500m! Us deixem una evolució de les anomalies de temperatures pels pròxims dies, respecte a la mitjana climàtica:

I el mapa de gruixos de neu previst:

La previsió:

Dimecres 7: Domini del sol o nuvolositat variable a gran part del Pirineu i Prepirineu, amb ambient fred. Al vessant nord tindrem més núvols, amb algunes nevades febles durant la matinada, i potser, cap als volts del migdia. Fred i vent del nord, amb alguna ratxa forta, al matí.

Dijous 8: Arribada d’un nou front! Matí força cobert, i algunes febles precipitacions especialment al Pirineu occidental. La resta del dia serà variable, però amb baix risc de precipitacions. En un inici podríem veure la neu molt a baix, i és que la matinada serà freda, però al llarg del dia aniria pujant per sobre dels 2000m. Vent fins al migdia del sud i a la tarda de mestral, amb algunes ratxes fortes. Menys fred.

Tendència pels pròxims dies: Divendres ens arriba un nou front, no especialment actiu i amb una cota de neu molt alta, entre els 2200m i 2600m. Dissabte front actiu, especialment a la tarda, amb pluges generalitzades i fins i tot abundants al Pirineu occidental. Diumenge potser el dia continuaria inestable, i amb una tendència a baixar la cota de neu.

Ho seguirem!!

Albert de Gràcia

Translate »