EL TEMPS
EN DIRECTE

PREVISIONS

WEBCAMS
DEL PIRINEU

AVISOS METEO i
CARRETERES

GLOSSARI


CURSES

Caçant tempestes

Et convidem a la interessant activitat “Caçant tempestes” organitzada per MeteoPirineus Catalans i MN Cadí – Pirineus i amb el suport de Ferrocarrils de la Generalitat de Catalunya (FGC). Dues jornades organitzades en dos entorns immillorables, Vall de Núria i refugi del Niu de l’Àliga (la Molina), on descobrirem un dels fenòmens més apassionants de la meteorologia; l’evolució de les tempestes d’estiu al Pirineu Català.

Una jornada entretinguda, on ens divertirem, aprendrem i descobrirem una mica més sobre aquests racons emblemàtics del Pirineu, de la mà de MeteoPirineus Catalans i dels convidats especials de l’espai del temps de TV3 Eloi Cordomí i BTV Manel Cascante.
L’activitat inclou també el viatge en cremallera i/o telecabina, un refrigeri de productes locals, passejades per la zona i xerrades sobre tempestes, per gaudir amb família, amics, parella o individualment. Consulta el programa i el preu a continuació. T’esperem!

.

 

Diumenge 26 Agost: VALL DE NÚRIA. Convidat especial, Eloi Cordomí

L’emblemàtica vall de Núria es troba envoltada per una de les muntanyes amb més activitat de tempestes al llarg de l’any del Pirineu. Descobrirem el perquè i visitarem els llocs més emblemàtics de la Vall per entendre aquesta peculiaritat.

Pujarem amb el cremallera des de Ribes Vila, anirem a la sala de conferències de la vall per parlar sobre tempestes i fotografia, pujarem en telecabina fins al Pic de l’Àliga i visitarem l’estació meteorològica de la vall de Núria. Entremig, farem un refrigeri de productes locals i en acabar, tornarem amb el cremallera fins a Ribes de Freser. Descarrega’t el programa i inscriu-te, les places són limitades!

JA REALITZADA:

Dissabte 11 Agost: NIU DE L’ÀLIGA – LA MOLINA. Convidat especial, MANEL CASCANTE

Al capdamunt de la Tossa d’Alp a 2537m d’altitud i a tocar de la cota més alta de l’estació de la Molina, trobem un dels refugis més espectaculars del Pirineu Català, amb una panoràmica immillorable per gaudir de les vistes del Pirineu i de l’evolució de les tempestes de la zona.

Pujarem en telecabina des de la Molina, farem a peu un petit tram d’uns 20 minuts fins al refugi, on xerrarem sobre molts aspectes de les tempestes. En acabar, farem un refrigeri de productes locals i tornarem amb el telecabina fins al punt de sortida. Descarrega’t el programa i inscriu-te, les places són limitades!

Informació i inscripció a l'activitat

3 + 4 =

Translate »