EL TEMPS
EN DIRECTE

PREVISIONS

WEBCAMS
DEL PIRINEU

AVISOS METEO i
CARRETERES

GLOSSARI


CURSES

Calor i arribada de tempestes!

by | juny 26, 2018 | General, Previsions del temps | 0 comments

Com ja anunciavem diumenge, a partir de demà sembla que la situació es vol inestabilitzar força i entre demà al vespre i divendres a la nit, tindrem una situació de tronades! Amb tot, la calor no afluixa i tindrem el que resta de setmana, ambient plenament estiuenc, amb la típica situació de refrescada després de la ploguda.

 

Dimecres 27: Dia dominat pel sol, però ja amb nuvolades de tarda que podran donar ruixats i alguna tronada en qualsevol indret, especialment del Pirineu, de moment no tant al Prepirineu, i especialment quan més avanci la tarda. Alguna localment, forta! Calor normal per l’època.

Dijous 28: Sembla que la matinada de dijous ja serà moguda, amb alguns ruixats o fins i tot tronada, que podria afectar qualsevol indret del Pirineu i Prepirineu, localment intens. Matí variable i amb probabilitat alta de ruixat en qualsevol moment i lloc. A la tarda, aquesta probabilitat encara serà superior, i podrem tenir tempesta en qualsevol indret. No es una situació de fortes tempestes generalitzades, però si que localment alguna podrà ser intensa, atenció! Tot i això calor i xafogor fins que plogui.

Tendència pels pròxims dies: Divendres encara la situació podrà ser moguda, amb ruixats i tempestes encara de matinada, localment fortes. Matí amb una treva, esperant noves tronades de tarda, tot i que més locals. Dissabte i diumenge estabilitat, amb domini del sol i ambient ben càlid!

Bona setmana!

Albert de Gràcia

Translate »