EL TEMPS
EN DIRECTE

PREVISIONS

WEBCAMS
DEL PIRINEU

AVISOS METEO i
CARRETERES

GLOSSARI


CURSES

Cap de setmana amb precipitacions abundants

by | abr. 5, 2018 | General, Previsions del temps | 0 comments

Ja ho avançàvem en la nostra última previsió!! Arriba un nou canvi de temps i important, novament coincidint amb el cap de setmana! Si no anem descomptats, dels darrers 12 caps de setmana només 1 ha estat estable al Pirineu.. Així que si teniu la sensació que darrerament fa “mal temps” sempre el cap de setmana, no aneu pas equivocats!

Sembla que l’inici d’aquest abril es presenta ben mogut! Precipitacions abundants apunten cap al Pirineu i possiblement continuarem sumant grans quantitats de neu a les nostres muntanyes!

Divendres 6: Encara al matí tindrem força estones de sol, tot i que amb el pas de les hores ràpidament els núvols s’aniran fent més abundants, fins a deixar a la tarda el cel cobert, i amb alguns primers plugims cap al Pirineu occidental, que ja quan s’hagi fet fosc, arribaran a la resta del Pirineu i Prepirineu. Cota de neu molt alta, 2500m. La pluja i la neu, vindran acompanyades de fang!!

Dissabte 7: Dia molt inestable. Durant el matí tindrem cel cobert arreu, boires a muntanya i precipitacions, més febles i amb algunes pauses durant el matí, fins i tot inexistents en zones del vessant nord, i més intenses i continuades a la tarda i com més a tocar de l’Aragó (possible pausa al Pirineu oriental). Entre el vespre i la nit, podríem tenir fins i tot algunes tempestes fortes, que anirien creuant el Pirineu de ponent a llevant, i entre la nit i matinada de diumenge, podrien arribar fins al Pirineu més oriental. Cota de neu 2300m. L’ambient no serà gaire fred. Vent destacable de llevant. Atenció possibles crescudes de rius! Pluja forta i a cotes altes!

Diumenge 8: Jornada plujosa. Durant la matinada i matí les pluges seran molt abundants al Pirineu occidental i cap al migdia i tarda al Pirineu oriental. La resta de la jornada continuaran les precipitacions, tot i que amb algunes pauses i perdent una mica d’intensitat. Més fred i cota de neu baixant als 1400m a la tarda.

I més precipitacions durant la setmana vinent i atenció! Cotes de neu que alguns dies serà ben baixa.. Ho seguirem!

Albert de Gràcia

Translate »