EL TEMPS
EN DIRECTE

PREVISIONS

WEBCAMS
DEL PIRINEU

AVISOS METEO i
CARRETERES

GLOSSARI


CURSES

Cap de setmana ben càlid!

by | jul. 12, 2018 | General, Previsions del temps | 0 comments

Després de les tempestes generalitzades i en alguns casos fortes, arriba divendres i el cap de setmana amb temps més tranquil i temperatura que s’enfilarà i de valent!

Divendres 13: El matí serà estable, amb alguns núvols decoratius i amb nuvolades que creixeran amb més força a la tarda, quan podran donar algun ruixat més aviat puntual i poc destacable, si és que arriba a caure. Temperatura que pujarà més que avui dijous.

Dissabte 14: Jornada força tranquil·la, amb domini del sol, nuvolades de tarda, que potser deixaran algun ruixat al sector de l’Alt Pirineu o vessant nord, difícilment a la resta. Temperatura que pujarà amb ganes, amb forta calor al migdia.

Diumenge 15: Diumenge amb temps similar a dissabte, domini del sol amb alguna nuvolada aïllada a la tarda que podrà donar algun ruixat a les muntanyes de major relleu del Pirineu català. La calor encara s’intensificarà més que dissabte. Molt probablement a l’acabar diumenge i les primeres hores de dilluns, ens visitin tempestes a molts indrets! Ho detallarem en la previsió de diumenge a la tarda.

Molt bon cap de setmana!

Albert de Gràcia

Translate »