EL TEMPS
EN DIRECTE

PREVISIONS

WEBCAMS
DEL PIRINEU

AVISOS METEO i
CARRETERES

GLOSSARI


CURSES

Cap de setmana inestable. Pluja i neu a la vista!

by | nov. 15, 2018 | General, Previsions del temps | 0 comments

La tendència pels pròxims dies és a una nova inestabilització del temps, que ens durà jornades ben mogudes i el retorn de les precipitacions, que amb fluctuacions de cotes de neu, podran arribar nevades al llarg dels pròxims dies, que podrien ser abundants a cotes altes i en jornades concretes, baixar considerablement de cota i afectar també al fons de les valls.

De moment, cap de setmana força inestable!

Anem per la previsió!

Divendres 16: Jornada amb nuvolositat variable, més compacte al matí i amb boires arrapades a les muntanyes i amb més estones de sol durant la tarda. No s’esperen precipitacions. Durant el migdia, amb la presència del sol, tindrem temperatura força agradable.

Dissabte 17: El matí continuarà sent estable, amb domini del sol, tot i que els núvols s’aniran fent cada cop més protagonistes. A partir del migdia la nuvolositat es farà compacta, i començarà a ploure a gran part del Pirineu i Prepirineu, amb una cota de neu que anirà baixant dels 1900m al migdia, fins als 1400 al llarg de la nit. Baixarà la temperatura.

Diumenge 18: Els mapes encara no ho tenen al 100% clar, però sembla que tindrem una jornada gris, boirosa i amb precipitacions, que tot i no ser molt abundants, seran força persistents durant gran part de la jornada i afectaran a tot el Pirineu i Prepirineu català. Ambient fred i cota de neu entorn dels 1500m.

La setmana vinent pendents de la combinació de l’aire fred que arribarà per Europa amb les pertorbacions que tindrem a sobre la Península Ibèrica, probablement tindrem alguna situació interessant!

Bon cap de setmana!

Albert de Gràcia

Recorda: Pots rebre la previsió al teu correu, emplenant el formulari que trobaràs al capdamunt de la barra lateral de la dreta!

Translate »