EL TEMPS
EN DIRECTE

PREVISIONS

WEBCAMS
DEL PIRINEU

AVISOS METEO i
CARRETERES

GLOSSARI


CURSES

Continua el moviment! Dissabte més tranquil, però diumenge nova inestabilització.

by | set. 6, 2018 | General, Previsions del temps | 0 comments

Continua el moviment que ha caracteritzat aquesta setmana, amb nombroses tempestes i fenòmens severs, i tot i que demà divendres i dissabte tindrem més estabilitat, els mapes tornen a donar més enrenou de cara a diumenge.

Anem per la previsió!

Divendres 7: Matí amb força domini del sol i alguna boira en les valls i a l’Aran. A la tarda novament nuvolades, que donaran algun ruixat o tempesta al Pirineu i Prepirineu Oriental (Ripollès, Garrotxa, Berguedà) i que podria arribar de forma puntual a la resta. Ambient fresc de nit i calor agradable durant el migdia.

Dissabte 8: Jornada força estable, amb força predomini del sol a gran part del Pirineu, tot i que molt probablement a últimes hores del dia, arribaran ruixats i tempestes provinent de l’Aragó pel Pirineu més occidental. Temperatura una mica més alta.

Diumenge 9: Segons els mapes d’ara mateix, que no ho contemplaven ahir, les tronades que afectaran la nit de dissabte al Pirineu occidental s’aniran estenent a la resta del Pirineu durant la matinada. Matí amb algunes clarianes però amb possibilitat de ruixats i tarda novament moguda, amb ruixats i tempestes força generals i algunes d’elles, fortes.. Temperatura més baixa que dissabte.

Bon cap de setmana!

Albert de Gràcia

Recorda: Pots rebre la previsió al teu correu, emplenant el formulari que trobaràs al capdamunt de la barra lateral de la dreta!

Translate »