EL TEMPS
EN DIRECTE

PREVISIONS

WEBCAMS
DEL PIRINEU

AVISOS METEO i
CARRETERES

GLOSSARI


CURSES

Continua el moviment!

by | juny 5, 2018 | General, Previsions del temps | 0 comments

Poques novetats respecte a la previsió de diumenge, continuarà les pluges i tempestes durant el que resta de setmana! Potser, encara en condicional, la setmana vinent els temps ja començaria a ser força més estable i amb ambient una mica més estiuenc, de moment però, pendents avui, dimecres i dijous, dels ruixats i les tempestes.

Dimecres 6: Matí amb clarianes, esperant un ràpid augment dels núvols, i és que les tempestes que es formin a la costa daurada arribaran (amb menys intensitat) fins al Pirineu i Prepirineu. Així doncs, des de mig matí, fins a mitja tarda, pluges i tempestes a gran part del Pirineu i Prepirineu. Algunes fortes! Més fresca i cota de neu entorn dels 2400-2500 m.

Dijous 7: Matí novament variable, esperant nous ruixats i tempestes durant la tarda, que podran tornar a ser forts a qualsevol indret. Com aquests dies, zones on plourà molt i altres ben poc. Ambient fresc. Neu 2600 m.

Tendència pels pròxims dies: Divendres situació similar a la de dijous, amb tronades força freqüents a la tarda. Dissabte mig-mig, pinta que amb ruixats de tarda més puntuals, i potser diumenge serà un dia inestable, amb alguns ruixats en qualsevol moment del dia, però que pinta que no seran gaire destacables! Ho haurem de veure en la previsió de dijous. Això si, cap de setmana més càlid.

Salut!

Albert de Gràcia

Translate »