EL TEMPS EN DIRECTE

PREVISIONS

WEBCAMS DEL PIRINEU


PREVISIÓ 
Cavalls del Vent
Open 2018

  ESQUÍ NÒRDIC

PISTES FGC

AVISOS METEO

GLOSARI

De l’onada de calor, a ambient fred per l’epoca de l’any (i neu)!

by | ag. 7, 2017 | General, Previsions del temps | 6 comments

Passarem d’un extrem a un altre! Si la setmana passada teníem temperatures altíssimes, aquesta setmana, especialment a partir de dimecres, tindrem temperatures fredes per l’època de l’any, amb glaçades als cims, valors mínims pròxims als 0 °C en algunes valls i arribada de nevades testimonials! Dimecres baixant la neu a 2500 m, i dijous a 2300 m!!!!!

Dilluns 7: Dia variable, amb nuvolositat que a estones serà abundant i no es descarta la possibilitat d’algun ruixat més aviat anecdòtic. Al vespre i nit, la probabilitat alguna tronada serà major cap a la Ribagorça i zones veïnes. Temperatura estiuenca.

Dimarts 8: Durant la matinada i primeres hores del matí podrem tenir algunes tronades o ruixats a molts indrets del Pirineu i Prepirineu, tot i que sembla que seran de curta durada i no gaire destacables. La tarda serà més estable, amb domini de més clarianes. Encara farà ambient càlid, amb valors típics per l’època que estem.

Tendència pels pròxims dies: Dimecres tindrem un matí tranquil, a l’espera de tempestes fortes durant la tarda, que anunciaran l’entrada d’una massa d’aire molt més freda. Amb les tempestes, ja veurem nevar als cims més alts del Pirineu, i dijous tindrem una jornada que ens recordarà l’ambient de tardor!

Bona setmana!

Albert de Gràcia

Translate »