EL TEMPS
EN DIRECTE

PREVISIONS

WEBCAMS
DEL PIRINEU

AVISOS METEO i
CARRETERES

GLOSSARI


CURSES

Demà nevada abundant, i dos dies primaverals!

by | febr. 13, 2018 | General, Previsions del temps | 0 comments

Després del front d’avui, que fa nevar a moltes zones de l’Alt Pirineu i vessant nord, demà ens arriba un front força actiu que farà nevar i amb ganes a moltes zones del Pirineu. Dijous i divendres la temperatura s’enfila, i tindrem ambient primaveral! Una caloreta que no durarà gaire, divendres al tard ja tindrem algunes precipitacions i el cap de setmana serà més fred i amb inestabilitat.

Dimecres 14: Matinada amb restes de nevades al vessant nord del Pirineu, amb neu a qualsevol cota. Durant el matí tindrem una pausa de precipitacions, i a la tarda tornen les precipitacions i podran afectar qualsevol indret del Pirineu i fins i tot arribaran al Prepirineu de forma feble i més intermitent. Les precipitacions al vessant nord i alt Pirineu podran ser fins i tot abundant, amb registres superiors als 40cm de neu nova. Això si, com apuntàvem diumenge la cota de neu durant el matí serà 500m, a la tarda 1500m i ja a la nit 2100m, moment en què la precipitació, es concentrarà només al vessant nord. Ventades de mestral. Ambient fred.

Dijous 15: Ràpida obertura de clarianes, i dia dominat per la presència del sol. Les precipitacions de la matinada al vessant nord, aniran desapareixent. Temperatura que puja de forma clara! Desgel de la neu de cotes baixes. Vent perdent intensitat.

Tendència pels pròxims dies: Divendres a la tarda podran tornar les precipitacions, encara amb una cota de neu força alta, entorn dels 2000m. Dissabte dia insegur, amb alguns ruixats però sembla que sense ser un dia “dolent”. Diumenge s’iniciaria una notable baixada de temperatura, i els ruixats de neu es farien més extensos, i pendents de possibles noves fredolades i nevades durant la setmana vinent!

Ho seguim!

Albert de Gràcia

Translate »