EL TEMPS
EN DIRECTE

PREVISIONS

WEBCAMS
DEL PIRINEU

AVISOS METEO i
CARRETERES

GLOSSARI


CURSES

Demà, tempestes molt fortes!

by | jul. 10, 2018 | General, Previsions del temps | 0 comments

Portem unes quantes jornades amb molta activitat tempestuosa al Pirineu, i sembla que demà dimecres i dijous continuarà el temps revoltat! Tempestes prèvies a la pujada de temperatura, que ens durà un final de setmana molt càlid!

Dimecres 11: El matí començarà variable, amb nuvolositat que anirà guanyant terreny i no es descarta ja alguns ruixats. A mesura que passin les hores, les nuvolades guanyaran terreny i els ruixats i les tempestes s’aniran generalitzant i intensificant. Demà no  desapareixeran en fer-se fosc, tot el contrari, entre el vespre, nit i matinada de dijous, tindrem ruixats i tempestes a molts indrets. Atenció perquè podran ser fortes, amb ventades, aiguats i calamarsades. Calor moderada, refrescant després de la ploguda.

Dijous 12: Després d’una matinada moguda en alguns indrets del Pirineu i Prepirineu, el matí serà més estable, amb cel variable i probabilitat d’algun xàfec puntual en qualsevol indret. A la tarda tornen a créixer les nuvolades i amb elles, els ruixats i tempestes, que seran menys abundants i més locals que les de la tarda i matinada anteriors. Localment però, alguna de forta probable en qualsevol indret del Pirineu i Prepirineu.

Tendència pels pròxims dies: Divendres i el cap de setmana seran molt més estables i amb una forta i contundent pujada de temperatura! La calor de ple estiu està assegurada i el domini del sol serà protagonista, només interrompudes per alguns xàfecs puntuals de tarda a l’Alt Pirineu.

Precaució amb les tronades!!

Albert de Gràcia

Translate »