EL TEMPS
EN DIRECTE

PREVISIONS

WEBCAMS
DEL PIRINEU

AVISOS METEO i
CARRETERES

GLOSSARI


CURSES

Després de l’estiuet, tornen les tempestes (i neu als cims)!

by | maig 27, 2018 | General, Previsions del temps | 0 comments

Avui ha fet calor al Pirineu, i ho hem notat molt amb la forta crescuda novament dels rius, que tornen a baixar ben plens! Aigua a què s’afegirà a la que esperem aquesta setmana, amb tempestes que seran fortes i abundants i que podran presentar-se gairebé tots els dies de la setmana (potser menys probables el cap de setmana!). Pendents doncs un cop més aquesta primavera, dels cabals dels rius!

Així doncs, tornem a obrir l’aixeta, precaució amb algunes de les tempestes, que podran ser molt fortes i acomiadem uns dies la roba d’estiu, i és que notarem una refrescada que fins i tot de cara a dimecres, durà la neu per sobre dels 2400m, és a dir, als cims del Pirineu.

Night Storm GIF - Find & Share on GIPHY

Dilluns 28: Des de el vespre de diumenge fins al matí de dilluns, tindrem alguns ruixats i tempestes, probables a qualsevol indret i localment forts. A partir del migdia, la probabilitat de tempestes encara serà més alta, i a la tarda podran ser fortes, extenses i amb fortes ventades i calamarsades. Precaució. Ambient més fresc, per la menys presencia de sol. Cota de neu 2800m.

Dimarts 29: Després d’una curta treva matinal, amb algunes clarianes, les tempestes tornaran a moltes zones del Pirineu i Prepirineu, fins i tot una mica abans del migdia. Aniran afectant moltes zones durant la tarda, i novament, podran ser fortes. Més fresca. Cota de neu 2600m.

Tendència pels pròxims dies: El que resta de setmana amb temps similar. Matins de sol o clarianes i tardes amb ruixats i tempestes a moltes zones del Pirineu i Prepirineu. Més fresca i neu per sobre dels 2400m.

Així doncs, precaució amb les tempestes durant les pròximes hores i dies!

Bona setmana!!

Albert de Gràcia

Translate »