EL TEMPS
EN DIRECTE

PREVISIONS

WEBCAMS
DEL PIRINEU

AVISOS METEO i
CARRETERES

GLOSSARI


CURSES

Divendres amb nevada maca! Treva dissabte, ruixats de neu diumenge.

by | nov. 22, 2018 | General, Previsions del temps | 0 comments

No para! Demà ens arriba una nova i moderadament activa pertorbació, que ens durà novament una nevada, que sembla que podrà ser força generosa. Dissabte de treva amb moltes estones de sol i novament diumenge un front, menys actiu que demà, que ens durà nevades a molts indrets del Pirineu.

Anem per la previsió!

Divendres 23: Jornada molt coberta, amb presència de boires i precipitacions al llarg de tot el dia, fins al fer-se fosc, quan deixarà de precipitar. Els valors de precipitació aniran dels 15 als 25 generals, tot i que puntualment es podran superar els 30mm i els 40mm a zones del Parc Nacional d’Aigüestortes i estany de Sant Maurici. La cota de neu MOLT variable en funció de l’hora i la zona. En general uns 1600m al vessant sud i uns 1900 al vessant nord, tot i que cap al migdia podrà pujar una mica al vessant sud. Ambient fred.

Dissabte 24: Treva. Tindrem una jornada amb moltes clarianes, moltes boires a les valls matinals i arribada de núvols durant la tarda. No esperem precipitacions. Baixarà la temperatura, tot i que amb el solet al migdia, l’ambient serà agradable.

Diumenge 25: Nou canvi de temps, ruixats ja al matí al Pirineu occidental, que es podran estendre a la resta del Pirineu abans del migdia. A primeres hores de la tarda desapareixeran les precipitacions i en conjunt seran poc importants. Cota entorn dels 1400m.

La setmana vinent amb la mateixa dinàmica.. Una mica de tot!

Bon cap de setmana!

Albert de Gràcia

Recorda: Pots rebre la previsió al teu correu, emplenant el formulari que trobaràs al capdamunt de la barra lateral de la dreta!

Translate »