EL TEMPS EN DIRECTE

PREVISIONS

WEBCAMS DEL PIRINEU


PREVISIÓ 
Cavalls del Vent
Open 2018

  ESQUÍ NÒRDIC

PISTES FGC

AVISOS METEO

GLOSARI

Divendres i dissabte força estables, esperant un front durant el diumenge!

by | gen. 11, 2018 | General, Previsions del temps | 0 comments

Després de les restes d’inestabilitat de la jornada d’avui que ha portat més neu en força indrets del Pirineu, demà i bona part de dissabte el temps es mostrarà força tranquil! Tranquil·litat que es veurà trencada a últimes hores de dissabte amb l’arribada d’un front, moderadament actiu, que portarà noves nevades durant la matinada de diumenge força generalitzades i a cotes ben baixes i la resta del dia romandrà força inestable. Us ho expliquem!

El Tarter, Gerard Puig

Divendres 12: El sol dominarà a gran part del Prepirineu i del vessant sud del Pirineu. Al vessant nord tindrem més nuvolositat, però que no ha de deixar precipitacions, o en tot cas, quatre volves mal contades. Ambient encara més fred, de ple hivern. Vent bufant moderat, especialment a cotes altes, del nord.

Dissabte 13: Matí fred i amb força clarianes arreu. Amb el pas de les hores la nuvolositat anirà a més, però no serà fins a últimes hores del dia quan arribaran les primeres nevades. Ambient molt fred tota la jornada, i vents de direccions variades durant la jornada però poc intensos.

Diumenge 14: Matinada amb nevada gairebé generalitzada a tot el Pirineu i Prepirineu. No esperem una nevada molt abundant, però si podrà arribar a gairebé totes les cotes del Pirineu i Prepirineu. Serà més abundant cap al Pirineu occidental, on es podran acumular entre 5 i 15cm de neu nova, i més discreta al Pirineu Oriental. La resta del dia serà inestable, amb ruixats de neu que podran ser present en qualsevol moment del dia i en qualsevol racó del Pirineu i Prepirineu. Seran però més destacables i continuats a l’Alt Pirineu, on en total de la jornada es podran superar els 30cm de neu nova acumulada. La cota de neu pujarà durant el matí (900m occidental – 1100 oriental) per tornar a baixar a gairebé totes les cotes a la tarda. Vent incrementat-se de força de mestral a partir de la tarda.

Translate »