EL TEMPS
EN DIRECTE

PREVISIONS

WEBCAMS
DEL PIRINEU

AVISOS METEO i
CARRETERES

GLOSSARI


CURSES

En estat crític, el període interminable de pluges abundants!

by | juny 12, 2018 | General, Previsions del temps | 0 comments

Semblava que no arribaria mai!! Però sembla que la inestabilitat tan accentuada d’aquesta primavera, ens dóna un respir fins divendres, alguns ruixats el cap de setmana de tarda i molt probablement, un tast d’estiu de cara a la setmana vinent!

Dimecres 13: Matí amb restes de núvols a molts indrets del Pirineu, sent compacta la nuvolositat a la Val d’Aran i zones pròximes, on encara podrà ploure fins a mig matí. La tarda serà variable arreu i el risc de pluja serà baix, amb tarda força estable en el conjunt del Pirineu. Fresca i vent del nord.

Dijous 14: Restes de núvols al vessant nord del Pirineu i més domini del sol a la resta del Pirineu i Prepirineu. A la tarda el sol serà el protagonista, amb algunes nuvolades decoratives. Més calor.

Tendència pels pròxims dies: Divendres amb matí de sol i creixement de nuvolades que donarà algun ruixat a la tarda. Dissabte les tempestes de tarda serien més extenses i diumenge tornarien algunes tronades de tarda. Això si, ambient una mica més càlid! La setmana vinent, poca inestabilitat i temperatures que apunten amunt.

Albert de Gràcia

Translate »