EL TEMPS EN DIRECTE

PREVISIONS

WEBCAMS DEL PIRINEU


PREVISIÓ 
Cavalls del Vent
Open 2018

  ESQUÍ NÒRDIC

PISTES FGC

AVISOS METEO

GLOSARI

Esperant una nova nevadeta!

by | gen. 9, 2018 | General, Previsions del temps | 0 comments

Continuarem amb la inèrcia moguda, ben atípica de gener, amb l’arribada de demà al vespre d’un nou front, poc actiu, que portarà una nevada feble en conjunt a bona part del Pirineu i Prepirineu. Treva divendres, esperant un front possiblement més actiu de cara al cap de setmana! Ho expliquem:

Dimecres 10: Matí novament variable, amb continuació de boires a les zones fondes de les valls. A la tarda la nuvolositat s’anirà fent més compacte per ponent, i ja al vespre arribaran les primeres nevades pel Pirineu més occidental, que amb el pas de les hores aniran arribant a la resta de la serralada. Cota de neu uns 700 m (més baixa com més a tocar d’Aragó, més alta a l’oriental)! Així que demà novament, atenció amb carreteres de gairebé tot el Pirineu i Prepirineu! En general gruixos de neu poc destacables, en general entre 2 i 7 cm i en zones de l’Alt Pirineu, podran arribar fins a 12 cm de neu nova. Vent de component oest, no especialment destacable, tret de cotes altes. Continuarà l’ambient de ple hivern.

Dijous 11: Matinada i primeres hores del matí encara amb algunes nevades. Durant el matí s’aniran obrint clarianes, però la jornada quedarà lleugerament inestable. Durant bona part del dia tindrem nevades febles al vessant nord del Pirineu i Alt Pirineu, que de forma més esporàdica i en forma de ruixat, afectaran la resta de la serralada, on les clarianes seran protagonistes. Cota de neu entorn dels 600 m. Vent del nord guanyant intensitat.

Tendència pels pròxims dies: Divendres tindrem restes de nevada a primeres hores del dia al vessant nord, però ràpidament el sol s’imposarà la resta del dia. Dissabte estable fins a migdia, esperant un front força actiu que portarà noves nevades durant la tarda i nit. Diumenge dia inestable, amb ruixats freqüents de neu. En tot cas el pronòstic del cap de setmana, ho explicarem en la pròxima previsió!

Bona nit!

Albert de Gràcia

Translate »