EL TEMPS EN DIRECTE

WEBCAMS DEL PIRINEU

BUTLLETÍ D'ALLAUS

  ESQUÍ NÒRDIC

PISTES FGC

AVISOS METEO

GLOSARI

ESTAT CARRETERES

EMBASSAMENTS

RESUM DEL TEMPS

Previsió del temps per a les estacions d’esquí nòrdic catalanes – NORDICAT

Secció dedicada a les previsions del temps per a les estacions d’esquí nòrdic, disponibles cada divendres de la temporada de neu 2017-2018, a més de butlletins especials de nevades.

DATA: 18-1-2018

PREVISIÓ ESPECIAL PER LA MARXA PIRINEU 2018

Enguany sembla que estarem de sort amb la marxa Pirineu! Tenim ja força neu, i tindrem una nova nevada abundant les hores prèvies a la cursa. A  més, el temps s’anirà estabilitzant durant la cursa. Ho detallem!

Segons els últims mapes, que ens han portat de corcoll aquests últims dies, sembla que dissabte tindrem una bona nevada a les estacions de Lles i Aransa i que durant la tarda podrà ser abundant. L’únic però serà la cota de neu, que pujarà durant la nit fins als 1900m (al límit de la base de les estacions).

Diumenge durant la matinada encara tindrem nevades i ja durant la cursa la previsió indica que el temps aniria millorant ràpidament, amb obertura de clarianes i amb alguns ruixats intermitents (de pluja molt probablement). El meteor més molest, el fort vent de mestral. En general però, diumenge el temps ja serà “millor” que no pas dissabte.

Bona cursa!

Detallarem la previsió com sempre per les estacions de nòrdic, demà divendres. 

ESTACIÓ

DISSABTE

DIUMENGE

Matí amb nuvolositat variable però encara sense precipitacions. Al llarg de la tarda arribaran les precipitacions, de neu per sobre dels 1900m. Vent intens de mestral.  Les nevades de la matinada s’aturarà al llarg del matí, i la resta de la jornada estarà dominada per les clarianes. Vent i poc fred.
Els núvols del matí, donaran pas a una tarda amb nevades que es faran més intensa amb el pas de les hores. Fort vent de mestral. Neu per sobre dels 1900m.  Nevada entre feble i moderada durant la matinada i primeres hores del matí per sobre els 1900m. Fins al migdia tindrem encara alguns ruixats més i a la tarda ja dominaran les grans clarianes. Vent de mestral fort.
Matí encara variable i amb poques precipitacions. A la tarda arribarà la nevada, i podrà ser abundant durant la nit i matinada de diumenge. Cota de neu que pujarà fins als 1900m. Fort vent. Després de la nevada de la nit i matinada, al matí podran continuar la nevada per sobre dels 1900m, tot i que perdrà intensitat i a partir del migdia, ja deixarà de fer-ho. Vent de mestral intens i poc fred.
Matí ventós, ennuvolat però amb risc baix de precipitació. Serà a últimes hores de la tarda quan arribarà la neu, amb una cota que voltarà a la zona entorn dels 2000m.  Durant la matinada la neu arribarà, més aviat de forma feble. Al matí encara tindrem alguns ruixats més, que ja escamparan a partir del migdia. Vent encara intens de mestral.

 Al matí encara tindrem alguna clariana, tot i que ja podrem tenir algun primer ruixat de neu. A partir del migdia, les precipitacions aniran guanyant força. La cota de neu a la tarda i nit estarà situada als 1900m. Vent de mestral fort. La nevada intensa de la matinada, anirà perdent intensitat al llarg del matí i a la tarda ja desapareixerà. Cota de neu estable en els 1900m. Vent de mestral i poc fred.
Nevades febles al matí i intermitents, que es faran més destacables a la tarda i nit, sent molt abundants. Cota de neu pujant a 1900m. 

ESTAT DE LES PISTES NORDICAT

Subscriu-te a les notícies via e-mail

Introduïu el vostre correu electrònic per subscriure-vos a les notícies de MeteoPirineus i les rebreu per correu electrònic.

Calendari del temps pirinenc 2018

Col·laboradors

advertisement advertisement advertisement advertisement advertisement advertisement advertisement advertisement

FACEBOOK

Instagram

  • Instagram Image
  • #Repost @cerdanya4estacions with @get_repost
・・・
Demà s'espera pluja a la vall. I la neu que hi queda, desapareixerà.
_________________________________________#segre #elsegre #riusegre #river #riu #hivern #winter #instapirineos #instagood #instagram #neige #neu #nieve #aigua #river #reclamcerdanya #visitpirineus #fotopirineos #beautiful #whywelovenature #nature #lacerdanya #catalunya #pirineos #cerdanyapirineus #raconsde_catalunya #landscape #landscapephotography #pirineusorientals #meteopirineuscatalans
  • #Repost @tonitapies with @get_repost
・・・
#pirineus #pyrenees #pirineos #montage #muntanyes #montaña #hivern #invierno #hiver

Segueix-nos!

Follow me on Twitter

Arxius