EL TEMPS
EN DIRECTE

PREVISIONS

WEBCAMS
DEL PIRINEU

AVISOS METEO i
CARRETERES

GLOSSARI


CURSES

Festival de trons!

by | set. 4, 2018 | General, Previsions del temps | 0 comments

Continuem amb la previsió de tempestes tots els dies d’aquesta setmana! Després de matins força estables i amb domini del sol, les tardes continuaran portant tempestes, algunes fortes, sumant més i més litres! Atents com sempre, de possibles problemes causats per les tronades.

Dimecres 5: Les tronades de dimarts podran continuar durant les primeres hores de dimecres. Matí més tranquil, amb algunes clarianes però sense descartar ja algun ruixat i tarda molt moguda, amb tempestes generalitzades i fortes o molt fortes en qualsevol indret del Pirineu i Prepirineu. Temperatura un pèl més baixa.

Dijous 6: Poques novetats, després d’un matí amb cel variable i poques complicacions, la tarda tornarà a ser sorollosa! Tempestes, localment fortes, a qualsevol indret. Temperatura estable respecte a dimecres.

Tendència pels pròxims dies: Divendres i cap de setmana també amb matins variables i tempestes de tarda, un cop més, fortes. Diumenge alguns mapes diuen que el temps podria ser més estable i amb menys tronades de tarda, altres, continuen donant sarau. Ho anirem seguint.

Precaució amb les tempestes!

Albert de Gràcia

Translate »