EL TEMPS EN DIRECTE

PREVISIONS

WEBCAMS DEL PIRINEU


PREVISIÓ 
Cavalls del Vent
Open 2018

  ESQUÍ NÒRDIC

PISTES FGC

AVISOS METEO

GLOSARI

Forn al màxim!

by | ag. 2, 2017 | General, Previsions del temps | 2 comments

Les temperatures entre demà dijous i dissabte tocaran sostre, amb una calor molt intensa especialment durant la nit! Avui però, la temperatura no serà mooolt alta i fins i tot aquesta tarda, moltes zones del Pirineu i Prepirineu veuran ploure!

Dimecres 2: Matí amb domini del sol, alguns núvols mitjans i cel blanquinós de la calima. Durant la tarda arribaran ruixats i tempestes, algunes fortes, i que podran afectar qualsevol indret del Pirineu i Prepirineu. Com sempre amb aquestes situacions, hi haurà llocs on no caurà ni una gota, i en canvi altres que cauran autèntics patacs d’aigua. Temperatura alta, però amb valors força normals per l’època de l’any.

Dijous 3: Dia amb domini del sol, i sense risc de precipitacions. El més destacable la pujada notable de temperatura, amb valors màxims molt alts, que podrien fregar a les valls més càlides del Prepirineu els 40ºC!

Tendència pels pròxims dies: Divendres i dissabte encara càlids, amb domini del sol i algunes tronades de tarda. Diumenge més inestable, i amb una notable refrescada.

Albert de Gràcia

Translate »