EL TEMPS EN DIRECTE

PREVISIONS

WEBCAMS DEL PIRINEU


PREVISIÓ 
Cavalls del Vent
Open 2018

  ESQUÍ NÒRDIC

PISTES FGC

AVISOS METEO

GLOSARI

Forta nevada al vessant nord, fred i ventades!

by | nov. 8, 2017 | General, Previsions del temps | 0 comments

Avui arriba un nou front del nord! Tornarem a tenir nevades abundants al vessant nord del Pirineu, moderades al Pirineu i gairebé inexistents al Prepirineu. Avui i demà els gruixos en alguns indrets de la vall d’Aran i zones pròximes podran arribar als 50 cm de neu nova, i sumant la nevada que s’espera pel cap de setmana, els gruixos podran superar el metre de neu nova, tal com mostren els dos mapes següents! Tot això acompanyat una altra vegada de fortíssimes ratxes de vent del nord i temperatures ben fredes.

mapa neu pirineu del dia 8 al 10 novembre 2017

Mapa neu pirineu entre el 8 i el 13 novembre 2017

Dimecres 8: Cobert al vessant nord; Vall d’Aran, nord de la Ribagorça, dels Pallars, d’Andorra, Cerdanya, al Capcir, Arieja, etc., amb nevades febles durant el matí amb una cota de neu de 1100 m. A la resta del Pirineu i Prepirineu, sol. A la tarda la nevada agafarà força en les zones citades, baixarà de cota fins als 800 m, i podrà saltar una mica al vessant sud. No es descarta la formació de tempestes al Prepirineu, que anirien viatjant al vespre cap a la Catalunya Central. Vents forts del nord, torb perillós i ambient de ple hivern.

Dijous 9: Continuarà durant tota la jornada la nevada molt abundant al vessant nord, més feble i intermitent a la resta del Pirineu, i en general, no arribarà al Prepirineu, on fins i tot farà sol. Continuarà el fort vent del nord, el fred i el torb.

Tendència pels pròxims dies: Divendres tindrem una pausa, esperant un nou front dissabte que tornarà a portar la neu un cop més, només al vessant nord. Poca neu al vessant sud i cap al Prepirineu. Continua l’ambient fred i ventós.

Toca abrigar-se!!

Albert de Gràcia

Translate »