EL TEMPS EN DIRECTE

PREVISIONS

WEBCAMS DEL PIRINEU


PREVISIÓ 
Cavalls del Vent
Open 2018

  ESQUÍ NÒRDIC

PISTES FGC

AVISOS METEO

GLOSARI

Fresca o fred i tempestes!

by | ag. 9, 2017 | General, Previsions del temps | 0 comments

Avui arriba la massa d’aire més freda, que ens portarà temperatures més pròpies de la tardor, nevades testimonials als cims més alts i aquesta tarda, tempestes a moltes zones que podran ser molt fortes!

Dimecres 9: Matí variable, cobert a la vall d’Aran amb alguns plugims. A la tarda els ruixats continuaran al nord del Pallars, la Ribagorça i la Vall d’Aran i creixeran tempestes a l’Alt Urgell, Solsonès, Cerdanya, Berguedà, Ripollès i Garrotxa, que podran ser fortes o molt fortes. A la resta del Prepirineu occidental seran menys probables. Temperatures fresques o fredes per l’època de l’any, i parlem de neu, cota que aquesta tarda baixarà dels 2500m. Vent de tramuntana.

Dijous 10: Dia molt més estable i fresc o fred a alta muntanya, amb glaçades per sobre dels 2500m! Domini del sol, tret del vessant nord on el dia serà gris, i creixement d’algunes tempestes a la tarda al Ripollès i zones pròximes. Temperatures més pròpies de principis d’octubre. Vent encara de tramuntana.

Tendència pels pròxims dies: Divendres i dissabte amb domini del sol, i lleugera recuperació de la temperatura. Diumenge més calor, però amb arribada de noves tempestes.

Albert de Gràcia

 

Translate »