EL TEMPS
EN DIRECTE

PREVISIONS

WEBCAMS
DEL PIRINEU

AVISOS METEO i
CARRETERES

GLOSSARI


CURSES

Inici de setmana ben mogut!

by | oct. 7, 2018 | General, Previsions del temps | 0 comments

Després dels temporals de les darreres setmanes, que han deixat uns gruixos històrics de neu a començament de novembre en algunes contrades del Pirineu, ens arriba un nou canvi considerable, que tornarà a deixar precipitacions abundants i una nova i potent nevada a muntanya! Cota que començarà alta, però que recularà durant dimarts.

Ho detallem:

 

Dilluns 5: A primeres hores encara tindrem alguna clariana, especialment cap al Pirineu més oriental, amb tendència a quedar cobert a mig matí arreu. Les primeres precipitacions arribaran pel Pirineu occidental al matí, però no serà fins al migdia quan es començaran a generalitzar i intensificar. A la tarda i vespre la pluja serà abundant i fins i tot intensa, sense descartar algun tro. En finalitzar el dia en punts del Parc Nacional d’Aigüestortes i estanys de Sant Maurici, es podrien superar els 60mm.
La cota de neu alta al migdia, entorn dels 2200m, baixant al vespre als 1900m i de cara al final del dia 1700m.
Fresca per la manca de sol i vent fort del SW en zones altes.

Dimarts 6: Matinada de precipitacions generals que donarà pas a un matí molt més tranquil, amb obertura de clarianes, algunes boires i precipitacions restringides fins al migdia a la Ribagorça, l’Aran i el Pallars, difícilment a la resta. A la tarda s’obriran grans clarianes i les precipitacions desapareixeran en fer-se fosc. La cota de neu baixarà durant la matinada als 1600m i al matí fins als 1400m. Temperatura en clar descens.

Tendència pels pròxims dies: Dimecres ens creua un front poc actiu, força núvols i com a molt alguns plugims. Dijous al vespre i matí de divendres més ruixats i cap de setmana que continuarà amb aquest temps tardorenc, força insegur.

Bona setmana!!

Albert de Gràcia

Recorda: Pots rebre la previsió al teu correu, emplenant el formulari que trobaràs al capdamunt de la barra lateral de la dreta!

Translate »