EL TEMPS
EN DIRECTE

PREVISIONS

WEBCAMS
DEL PIRINEU

AVISOS METEO i
CARRETERES

GLOSSARI


CURSES

Inici de setmana ben mogut!

by | oct. 7, 2018 | General, Previsions del temps | 0 comments

Després del front fred d’aquesta matinada, que ens ha portat tempestes i neu a cotes superiors als 1800m, la tarda es presenta ben inestable i així continuarà el temps fins dimecres. Precipitacions, estones de sol i temperatura que tira una mica cap amunt i com ella, també la cota de neu.

Ho detallem:

Dilluns 8: Després de les precipitacions força extenses entre la tarda de diumenge i la matinada de dilluns (neu per sobre dels 1800m), el matí serà una mica més tranquil, amb més estones de sol però amb nuvolades que deixaran ruixats en qualsevol indret però de forma local. La tarda serà inestable i les nuvolades tornaran a descarregar ruixats freqüents a qualsevol indret de la serralada. La cota de neu durant la tarda pujarà fins als 2100m. Temperatura de plena tardor.

Dimarts 9: Matinada de precipitacions generals que donarà pas a un matí molt més tranquil, amb obertura de clarianes, algunes boires però poca pluja. La majoria de mapes indiquen que les precipitacions retornarien en forma de ruixat, a moltes zones durant la tarda. Temperatura una més alta i cota de neu enfilant-se cap als 2600m.

Tendència pels pròxims dies: Molts mapes donen l’arribada d’una situació de llevant dimecres, amb precipitacions molt abundants a gran part del Pirineu i Prepirineu, això si, amb una cota de neu que pujaria per sobre dels 2900m. Dijous temps molt més estable i incertesa a partir de llavors.. ho seguirem!

Bona setmana!!

Albert de Gràcia

Recorda: Pots rebre la previsió al teu correu, emplenant el formulari que trobaràs al capdamunt de la barra lateral de la dreta!

Translate »