EL TEMPS
EN DIRECTE

PREVISIONS

WEBCAMS
DEL PIRINEU

AVISOS METEO i
CARRETERES

GLOSSARI


CURSES

Inici de setmana primaveral

by | abr. 2, 2018 | General, Previsions del temps | 0 comments

Inici de setmana primaveral! Temperatura que amb l’arribada de l’abril s’ha disparat, i continuarà amb nosaltres fins demà! L’arribada d’un front poc actiu demà, ens portarà alguns ruixats i una baixada de temperatura, tot i que no esperem el retorn de l’hivern! I pendents de canvis potser més destacables, coincidint com no, amb el cap de setmana pròxim!

Dimarts 3: Dia força variable, amb moltes estones de sol com més a tocar del Pirineu oriental i més cobert a l’occidental, fins i tot amb algun ruixat en aquest sector cap a la tarda, que al vespre arribarien a altres indrets del Pirineu i Prepirineu. Localment a la Ribagorça la precipitació podrà ser una mica més abundant. Ambient càlid, i cota de neu alta, uns 2000m. Vent del SE fortet a cotes altes. Novament com aquests últims dies, atenció amb les allaus! La temperatura ja puja fort!

Dimecres 4: Ruixats durant la matinada, que aniran desapareixent al llarg del matí. El dia quedarà molt variable i a la tarda podrem tornar a tenir alguns ruixats puntuals, poca cosa. Ambient més fresc i cota de neu baixant als 1400m. Entrada del nord al vespre.

Dijous 5: Ruixats a la matinada al vessant nord que aturaran al matí. Domini del sol, amb alguns núvols prims, la resta de la jornada a tot el Pirineu i Prepirineu. Fresca. Vent perdent intensitat al llarg del dia.

Tendència pels pròxims dies: Segurament durant el pròxim cap de setmana, la inestabilitat serà ben present! Ho haurem de seguir, els mapes varien molt!

Bona setmana “curta”

Albert de Gràcia

Translate »