EL TEMPS EN DIRECTE

PREVISIONS

WEBCAMS DEL PIRINEU

BUTLLETÍ D'ALLAUS

  ESQUÍ NÒRDIC

PISTES FGC

AVISOS METEO

GLOSARI

Llarg pont del 15 d’agost amb una mica de tot!

by | ag. 11, 2017 | General, Previsions del temps | 0 comments

ornem a tenir un matí ben fresc o fred al Pirineu i Prepirineu, fins i tot amb temperatures mínimes que en alguns indrets no es veien des de fa més d’una vintena d’anys en aquesta època de l’any. La temperatura els pròxims dies anirà pujant, i els valors seran més normals per l’època. Tot i així, de calor forta no se’n veu. Cel més aviat variable, i possiblement el dia 15 serà molt inestable.


Divendres 11: Dia amb domini del sol, tret d’alguns núvols prims al matí arreu i d’alguns de baixos a la Vall d’Aran. A la tarda creixeran novament algunes nuvolades que novament al sector del Ripollès, i a punt del Prepirineu (Berguedà, Solsonès, sud Alt Urgell i Pallars Jussà), podran donar algun ruixat. Avui la temperatura encara seran fresca o freda, tot i que les màximes ja podrà pujar un parell de graus respecte ahir. Vent de tramuntana.

Dissabte 12: Dia estable, amb domini del sol i temperatura al migdia que ja tornarà a valors més estiuenc, tot i que amb una calor molt moderada. No s’esperen precipitacions. Restes de tramuntana.

Diumenge 13: Matí amb domini del sol, i durant la tarda la nuvolositat es farà més abundant i hi ha risc baix que es formi algun ruixat o tronada més probable cap a la Ribagorça o Vall d’Aran, fenòmens puntuals, i en general, dia estable. Temperatura similar a dissabte.

PRONÒSTIC JA MÉS INCERT…

Dilluns 14: Durant la matinada i fins a primera hora del dia podrem tenir algun ruixat o tronada al Pirineu Occidental. Pallars, Aran i Ribagorça). Durant el matí s’imposarien les clarianes i es mantindria el cel variable, amb risc baix de precipitació, durant la resta de la jornada. Temperatura que pujarà un parell de graus respecte diumenge.

Dimarts 15: Dia molt inestable! Durant el matí el cel ja es taparà del tot, i podran començar els primers ruixats i tempestes, algunes fortes, que es mantindran durant bona part de la jornada. Ara per ara sembla que serà un dia força passat per aigua.

Anirem seguint el pronòstic!

Bon i llarg cap de setmana per molts!

Albert de Gràcia Lago