EL TEMPS EN DIRECTE

PREVISIONS

WEBCAMS DEL PIRINEU


PREVISIÓ 
Cavalls del Vent
Open 2018

  ESQUÍ NÒRDIC

PISTES FGC

AVISOS METEO

GLOSARI

Llarg pont del 15 d’agost amb una mica de tot!

by | ag. 11, 2017 | General, Previsions del temps | 0 comments

ornem a tenir un matí ben fresc o fred al Pirineu i Prepirineu, fins i tot amb temperatures mínimes que en alguns indrets no es veien des de fa més d’una vintena d’anys en aquesta època de l’any. La temperatura els pròxims dies anirà pujant, i els valors seran més normals per l’època. Tot i així, de calor forta no se’n veu. Cel més aviat variable, i possiblement el dia 15 serà molt inestable.


Divendres 11: Dia amb domini del sol, tret d’alguns núvols prims al matí arreu i d’alguns de baixos a la Vall d’Aran. A la tarda creixeran novament algunes nuvolades que novament al sector del Ripollès, i a punt del Prepirineu (Berguedà, Solsonès, sud Alt Urgell i Pallars Jussà), podran donar algun ruixat. Avui la temperatura encara seran fresca o freda, tot i que les màximes ja podrà pujar un parell de graus respecte ahir. Vent de tramuntana.

Dissabte 12: Dia estable, amb domini del sol i temperatura al migdia que ja tornarà a valors més estiuenc, tot i que amb una calor molt moderada. No s’esperen precipitacions. Restes de tramuntana.

Diumenge 13: Matí amb domini del sol, i durant la tarda la nuvolositat es farà més abundant i hi ha risc baix que es formi algun ruixat o tronada més probable cap a la Ribagorça o Vall d’Aran, fenòmens puntuals, i en general, dia estable. Temperatura similar a dissabte.

PRONÒSTIC JA MÉS INCERT…

Dilluns 14: Durant la matinada i fins a primera hora del dia podrem tenir algun ruixat o tronada al Pirineu Occidental. Pallars, Aran i Ribagorça). Durant el matí s’imposarien les clarianes i es mantindria el cel variable, amb risc baix de precipitació, durant la resta de la jornada. Temperatura que pujarà un parell de graus respecte diumenge.

Dimarts 15: Dia molt inestable! Durant el matí el cel ja es taparà del tot, i podran començar els primers ruixats i tempestes, algunes fortes, que es mantindran durant bona part de la jornada. Ara per ara sembla que serà un dia força passat per aigua.

Anirem seguint el pronòstic!

Bon i llarg cap de setmana per molts!

Albert de Gràcia Lago

Translate »