EL TEMPS
EN DIRECTE

PREVISIONS

WEBCAMS
DEL PIRINEU

AVISOS METEO i
CARRETERES

GLOSSARI


CURSES


PREVISIÓ 
MATXICOTS

Marxa el fred i torna pel maig cada dia un raig!

by | maig 15, 2018 | General, Previsions del temps | 0 comments

Doncs sembla que definitivament marxa l’ambient d’hivern, però això no vol dir que arribi l’estabilitat, ni de bon tros! Tindrem un cop més la inestabilitat clàssica de l’època de l’any, amb matins amb estones de sol i tardes amb nuvolades que portaran ruixats i tempestes a moltes zones del Pirineu i Prepirineu el que resta de setmana.

Dimecres 16: Matí amb restes de núvols al vessant nord del Pirineu, i més clarianes a la resta, amb risc baix de precipitacions. Al llarg del migdia les nuvolades agafaran empenta, i a la tarda i vespre tenim ruixats i tronades a molts indrets del Pirineu i especialment Prepirineu. Alguna tronada puntualment forta. Ambient més càlid, tant les màximes com les mínimes. La cota de neu a la tarda ja se situarà per sobre dels 2500 m.

Dijous 17: Novament matí amb força clarianes, algunes boires en zones on hagi plogut dimecres i nuvolades a la tarda que tornaran a donar ruixats i tempestes. No plourà a tot arreu, però allà on ho faci, ho pot fer fort. Alguna tempesta amb calamarsa. Temperatura primavera, poc fred.

Tendència pels pròxims dies: Divendres i el cap de setmana, tindrem matins amb domini de les clarianes, i ruixats i tronades abundants durant les tardes. Temperatura molt agradable!

Albert de Gràcia

Translate »