EL TEMPS
EN DIRECTE

PREVISIONS

WEBCAMS
DEL PIRINEU

AVISOS METEO i
CARRETERES

GLOSSARI


CURSES

Menys inestabilitat i més caloreta!

by | juny 7, 2018 | General, Previsions del temps | 0 comments

Sembla que la inestabilitat tant i tant present dels últims dies, va a la baixa, encara que tampoc estem parlant d’una estabilització total!

Divendres i dissabtes amb moltes més estones de sol, més caloreta tot i que diumenge promet ser un nou dia de moviment i noves i extenses tempestes! La setmana vinent en conjunt, serà ja molt més estable, amb jornades ja sense pluges, algunes tronades de tarda i més caloreta, en definitiva, temps més propi del mes de juny.

Divendres 8: Matí amb domini del sol, tret d’algunes boires enganxades a les muntanyes i les valls en zones on hagi plogut avui. Núvols prims que emblanquinaran el cel. A la tarda creixeran les nuvolades, però tindrem ruixats o alguna tronada molt concreta, especialment al Pirineu occidental (RIbagorça, Val d’Aran i Pallars). En general però, demà a moltes zones ja no plourà. Ambient més càlid.

Dissabte 9: Dia amb poques complicacions. Cel variable, enteranyinat per núvols alts i algunes nuvolades de tarda que no hauríen de donar pluges, en tot cas ja a la nit, algun primer ruixat al Pirineu occidental. Notable pujada de la temperatura, caloreta.

Diumenge 10: Dia força diferent a dissabte. Núvols ja presents des de bon matí arreu, amb alguns ruixats en general febles en qualsevol moment. NO plourà tot el matí, però ho podrà fer en qualsevol moment i en qualsevol hora. Segurament en algunes zones ni plogui i la majoria d’elles, seran ben poca cosa. A la tarda ara per ara sembla que a bona part del Pirineu s’obririen clarianes, esperant una reactivació de les pluges que escombrarien des de l’Aragó cap al Mediterrani ja de cara el vespre i la nit, fins dilluns! Tot i això, ambient càlid. Amb el fort augment de la temperatura i les noves pluges, enésima crescuda dels rius!

La setmana vinent, més estable i amb moltes més estones de sol!

Bon cap de setmana!

Albert de Gràcia

Translate »