EL TEMPS EN DIRECTE

PREVISIONS

WEBCAMS DEL PIRINEU


PREVISIÓ 
Cavalls del Vent
Open 2018

  ESQUÍ NÒRDIC

PISTES FGC

AVISOS METEO

GLOSARI

Més calor i més inestabilitat!

by | jul. 28, 2017 | General, Previsions del temps | 0 comments

Després d’uns dies amb poca calor, la temperatura avui i el cap de setmana ja serà més estiuenca tot i que la inestabilitat augmentarà, i retornaran alguns ruixats i tempestes a molts indrets del Pirineu i Prepirineu a la tarda.

Divendres 28: Dia dominat pel sol, amb algunes nuvolades de tarda però sense precipitacions. Temperatura que avui ja s’enfilarà de valent, i al migdia i tarda farà calor.

Dissabte 29: Matí encara molt estable de sol, i tarda amb nuvolades que ja podrien deixar algun primer ruixat. Sembla que no serà fins a la nit i matinada de diumenge, quan arribaran tempestes més actives especialment al Pirineu occidental (Ribagorça, Pallars, Aran…) i que amb menys probabilitat podran afectar la resta de la serralada. Ambient més càlid, calor de ple estiu.

Diumenge 30: Dia més insegur. Matí variable però amb risc baix de precipitació. Durant la tarda tornaran els ruixats i algunes tempestes que podran afectar qualsevol indret. Temperatura un parell de graus inferior a les de dissabte.

Bon cap de setmana!

Albert de Gràcia

Translate »