EL TEMPS
EN DIRECTE

PREVISIONS

WEBCAMS
DEL PIRINEU

AVISOS METEO i
CARRETERES

GLOSSARI


CURSES

Més nevades al vessant nord, però més sol a la resta.

by | maig 13, 2018 | General, Previsions del temps | 0 comments

Ha plogut i nevat avui, per Sant Pere Regalat i segons la dita, tindrem 40 dies més de pluja!!

Comencem la setmana amb continuació de les nevades a la Val d’Aran i zones del Pirineu català a tocar de França i extrem nord d’Andorra, i fent raó a la dita, sembla que tindrem força dies d’aquesta setmana que comencem, amb els ruixats i les tronades típiques de tarda.

Dilluns 14: Domini del sol a gran part del Prepirineu i zona sud del Pirineu, i més cobert a l‘Alt Pirineu i vessant nord, on podrà nevar feblement al matí. A la tarda la nevada es reforça i podrà arribar a més zones del Pirineu i alguns ruixats al Prepirineu. Ambient encara fredot, especialment aquesta pròxima matinada, amb glaçades a muntanya i alguna més febles fins a les valls. La cota de neu al matí a 1400m, baixant a la tarda a 1200m. En zones de l’Aran, la nevada podrà caure un pam de neu nova.

Dimarts 15: Restes de núvols al vessant nord, amb ruixats intermitents al llarg del dia. A la resta del Pirineu i Prepirineu, domini més clar del sol i més difícilment amb precipitacions. La temperatura pujarà força respecte dilluns i amb ella la cota de neu, fins als 2100m.

Tendència pels pròxims dies: A partir de mitjans de setmana, la temperatura ja serà més primaveral i tindrem matins dominats pel sol i tardes amb ruixats i tronades. Ja detallarem en quines zones i quin dia seran més probables! Ara per ara, tindrem un cap de setmana força estable!

Bona setmana!

Albert de Gràcia

Translate »