EL TEMPS
EN DIRECTE

PREVISIONS

WEBCAMS
DEL PIRINEU

AVISOS METEO i
CARRETERES

GLOSSARI


CURSES

Molts núvols i alguns plugims

by | nov. 13, 2018 | General, Previsions del temps | 0 comments

Arriben força núvols i fins i tot algunes pluges febles dijous, en una setmana que es presenta en general, força estable.

Ja a finals de setmana sembla que la temperatura començaria a baixar de forma més significativa i es possible que la setmana entrant el fred i les nevades, tornaran a ser les protagonistes al Pirineu!

Dimecres 14: Força núvols durant tot el dia, sent més compactes a la tarda i en zones del Prepirineu. No s’esperen precipitacions, tot i que no es descarta a últimes hores algunes gotes. Ambient fresc.

Dijous 15: Jornada força gris, amb cel cobert al Prepirineu i Pirineu oriental, on no es descarten plugims al llarg de tota la jornada. A la resta del Pirineu (Alt Pirineu i vessant nord) dia força tapadot, tot i que de precipitacions ben poques, en tot cas, algunes gotes. Fresca. Cota de neu molt alta, 2400m.

Tendència pels pròxims dies: Divendres i dissabte amb força clarianes i sense precipitacions, i a partir de diumenge podria començar a baixar la temperatura i fins i tot, arribar les primeres nevades, que podrien ser més generoses i a cotes baixes, la setmana vinent.

Albert de Gràcia

Recorda: Pots rebre la previsió al teu correu, emplenant el formulari que trobaràs al capdamunt de la barra lateral de la dreta!

Translate »