EL TEMPS EN DIRECTE

PREVISIONS

WEBCAMS DEL PIRINEU


PREVISIÓ 
Cavalls del Vent
Open 2018

  ESQUÍ NÒRDIC

PISTES FGC

AVISOS METEO

GLOSARI

Nova tarda moguda!

by | set. 25, 2017 | General, Previsions del temps | 0 comments

Un altre front! No estem tenint grans temporals de pluja, però el pas freqüent durant aquest setembre estan omplint la pica, de mica en mica!

Dilluns 25: Matí variable a tot el Pirineu i Prepirineu, fent-se la nuvolositat més abundant amb el pas de les hores. A partir del migdia començaran les precipitacions, especialment al Pirineu oriental, però podran afectar qualsevol altre indret. Aquestes, aniran acompanyades de tempestes, que podran ser especialment fortes a l’Alt Urgell, Cerdanya, Solsonès, Berguedà, Ripollès, Garrotxa i Osona. Temperatura més baixa que ahir per la manca de sol. Conta de neu baixant a la tarda cap als 2800 m.

Dimarts 26: Durant la matinada encara tindrem restes de precipitacions. Matí variable i amb boires, però sense precipitacions. A la tarda creixeran les nuvolades, però difícilment deixaran pluja, en tot cas, algun ruixat puntual. Temperatura més fresca que dies enrere.

Tendència pels pròxims dies: Entre dimecres i el cap de setmana remuntaran amb força la temperatura i el sol serà el protagonista.

Bona setmana!

Albert de Gràcia

Translate »