EL TEMPS
EN DIRECTE

PREVISIONS

WEBCAMS
DEL PIRINEU

AVISOS METEO i
CARRETERES

GLOSSARI


CURSES

Nova tongada de pluges i neu, abans de l’arribada de temps més primaveral!

by | abr. 12, 2018 | General, Previsions del temps | 0 comments

Ànims pirinencs!! Demà ens arriba una altra situació de fred, pluges i nevades, força abundant (res a veure amb la d’ahir!), però per fi podem començar a pensar a utilitzar la màniga curta la setmana vinent!!

El temps continuarà dinàmic, propi de la primavera, però sense aquest ambient fred i amb força més hores de sol, fet que molts de vosaltres ens demaneu des de fa setmanes! Divendres passat per pluja o neu, dissabte una mica més especialment al Pirineu oriental, i ja diumenge la situació es tornarà força més estable i s’iniciarà un ascens de la temperatura.

Divendres 13: Durant la matinada arribaran les primeres precipitacions, que seran generals i abundants fins al migdia. Valors entre 5 i 25 mm en general, i cota de neu entorn dels 1500 m. A la tarda s’obriran clarianes, però podrem tenir més ruixats i fins i tot alguna tempesta, en qualsevol indret, però que no afectarà a tot el Pirineu i Prepirineu. Més probables al Pirineu occidental. Cota de neu pujant a 1700 m. Vent de SE amb alguna ratxa forta. Ambient fresc, però menys fred que avui.

Dissabte 14: Tindrem pluges, entre febles i moderades, gran part de la jornada al Pirineu Oriental (Ripollès i zones pròximes), i que en forma de ruixat podran arribar fins al Berguedà, Cerdanya i zones pròximes, i seran menys probables com més ens atansem cap al Pirineu occidental, amb cel més variable, tot i que a la tarda tampoc descartem algun ruixat. Cota de neu entorn dels 1700 m. Més caloreta, especialment a les zones on no plogui.

Diumenge 15: Dia molt més estable, amb obertura de grans clarianes i domini del sol a gran part del Pirineu i Prepirineu. Alguns núvols baixos a la vall d’Aran i nuvolades a la tarda, que com a molt donaran algun ruixat al Pirineu oriental. Més caloreta.

Bon cap de setmana, mooolta precaució un cop més amb el perill extrem d’allaus i a gaudir de tanta abundància d’aigua i neu! Mireu com tenim el Cadí!!!

 

Translate »