EL TEMPS
EN DIRECTE

PREVISIONS

WEBCAMS
DEL PIRINEU

AVISOS METEO i
CARRETERES

GLOSSARI


CURSES

Parèntesi d’estabilitat, per la Diada

by | set. 9, 2018 | General, Previsions del temps | 0 comments

Típica situació de forta inestabilitat de setembre, amb una bossa freda de difícil pronòstic, que farà que haurem d’estar bona part de la setmana pendent de l’evolució del temps!

En tot cas, després de les fortes tempestes de la tarda i nit de diumenge, tindrem un dilluns més estable i un dimarts de Diada, completament estable!

Ho detallem:

Dilluns 10: Durant la matinada encara podrem tenir algun ruixat en alguns indrets del Pirineu, que a poc a poc aniran desapareixent. Matí dominat pel sol, alguna boira i tarda amb creixement de nuvolades, que portaran algun ruixat o tempesta força localitzat. Demà a gran part del Pirineu, no plourà. Una mica més de calor.

Dimarts 11: Diada de sol, amb alguns núvols però sense precipitacions. Temperatura estiuenca!

Tendència pels pròxims dies: Com hem dit a la intro, la inestabilitat causada per la bossa freda es farà notar gran part d’aquesta setmana! Són situacions de difícil pronòstic, pel que haurem d’estar pendents dia a dia. En tot cas, sembla que dimecres tornaran les pluges i la resta de la setmana serà inestable!

Ho anirem seguint! Precaució zones inundables, ventades, llamps i possibles pedregades fortes amb les tempestes d’avui diumenge!

Albert de Gràcia

Translate »