EL TEMPS
EN DIRECTE

PREVISIONS

WEBCAMS
DEL PIRINEU

AVISOS METEO i
CARRETERES

GLOSSARI


CURSES

Part del pont de sol i part passat per aigua!

by | oct. 11, 2018 | General, Previsions del temps | 0 comments

Arriba un cap de setmana llarg que tindrà dues parts ben diferenciades! Divendres i dissabte amb temps força estable i en canvi diumenge, amb l’arribada d’un front força actiu, les precipitacions seran les protagonistes!

Anem per la previsió!

Divendres 12: Jornada amb domini del sol, alguns núvols prims i altres de baixos arrapats a les muntanyes, però que no comportaran cap complicació. La temperatura serà una mica més fresca de nit, però una mica més càlida durant el migdia.

Dissabte 13: El  matí continuarà sent estable, amb domini del sol, tot i que els núvols prims s’aniran fent cada cop més protagonistes. A la tarda i vespre, la nuvolositat es farà més compacte i ja de nit, podríem arribar les primeres pluges pel Pirineu més occidental. Temperatura similar al divendres. Vent del SW guanyant intensitat. La cota de neu serà moolt alta.

Diumenge 14: El front arribarà durant el matí, quan les precipitacions s’aniran generalitzant i intensificant per tot el Pirineu. Més intermitents i febles al matí, i més extenses i intenses a la tarda. Fins a última hora del dia la neu estarà molt amunt, baixant al vespre cap als 2500m. Vent en zones altes fort del SW. Temperatura més fresca.

Dilluns continuaria la inestabilitat, amb neu per sobre dels 2000m!

Bon cap de setmana!

Albert de Gràcia

Recorda: Pots rebre la previsió al teu correu, emplenant el formulari que trobaràs al capdamunt de la barra lateral de la dreta!

Translate »