EL TEMPS EN DIRECTE

PREVISIONS

WEBCAMS DEL PIRINEU


PREVISIÓ 
Cavalls del Vent
Open 2018

  ESQUÍ NÒRDIC

PISTES FGC

AVISOS METEO

GLOSARI

L’amic Oriol Simon, ens envia aquestes imatges de l’aspecte que tenia el Pirineu des d’un avió, aquest passat dijous dia 23 de novembre!

Com ja hem pogut veure en les imatges de satèl·lit que hem compartit recentment (AQUÍ), la neu és abundant al vessant nord del Pirineu i gairebé inexistent a la zona del Prepirineu! Fem un repàs, BON VIATGE!

Els primers contraforts del Prepirineu, amb l’embassament de la Llosa de Cavall, serra de Busa i zona alta del Solsonès i Berguedà.

Una mica més al nord, ja veiem amb claredat els massissos del Port del Compte, vall del Lord, serra del verd, d’Ensija, Pedraforca i Cadí. Més al fons, alt Berguedà i massís del Puigmal i Canigó.

Entrem al Pirineu axial, i aquí ja tot queda tenyit pel blanc de la neu! En primer terme vall d’Àreu, Monteixo, Vall de Tor, Vall d’Ordino, i vall de Solcem. Més al fons, resta nord d’Andorra i massís del Carlit.

I com no, entrem al vessant nord i ja trobem la nuvolositat enganxada a les muntanyes. En primer terme tindríem la Pica d’Estats, i la zona fronterera entre Catalunya, Andorra i França.

Translate »