EL TEMPS EN DIRECTE

PREVISIONS

WEBCAMS DEL PIRINEU

BUTLLETÍ D'ALLAUS

ESQUI NÓRDIC

PISTES FGC

AVISOS METEO

GLOSARI

El temps per les estacions d’esquí alpí de FGC

LA PREVISIÓ DEL TEMPS PER LES ESTACIONS D’ESQUÍ ALPÍ DEL GRUP DE FGC

 

Secció dedicada a les previsions del temps per les estacions d’esquí alpí de Ferrocarrils de la Generalitat de Catalunya (FGC), disponibles cada divendres de la temporada de neu 2017-2018, i altres butlletins especials de previsions especials de nevades.

Des de MeteoPirineus Catalans volem agrair la confiança de FGC en nosaltres, esperem que aquest servei sigui d’utilitat a tots els visitants d’aquestes estacions d’esquí alpí catalanes.

DATA 8/12/2017

Després del frontet d’avui, demà dissabte tindrem un dia força bó per l’esquí amb permís de vent, i molt bones noticies a mig termini, una potent nevada podria arribar entre diumenge i dilluns!

Demà tindrem un dia més tranquil, esperant el front actiu que ens començarà a afectar de cara a diumenge i especialment dilluns, quan la nevada podria ser abundant a totes les estacions!

Bona esquiada amics!

ESTACIONS
TEMPS DISSABTE
TEMPS DIUMENGE
Restes de núvols matiners, que deixaran pas a un dia dominat per les estones de sol. Vent moderat de mestral i torb. Ambient de ple hivern. Dia cobert, amb nevades que seran febles i intermitents durant el matí, i que a la tarda s’aniran fent més continuades i intenses. La cota de neu pujarà al llarg del dia fins als 2000m a la nit. Vent fort de ponent.
Clarianes al matí, amb un cel que s’anirà aclarint amb el pas de les hores. Ventades a cotes altes de mestral i temperatura ben freda. Dia cobert, amb nevades que seran febles i intermitents durant el matí, i que a la tarda s’aniran fent més continuades i intenses. La cota de neu pujarà al llarg del dia fins als 2000m a la nit. Vent fort de ponent.
Domini del sol, amb vent intens de mestral a cotes altes i ambient fred. Matí amb força clarianes, que donaran pas a un augment dels núvols i les primeres precipitacions febles i intermitents de cara a la tarda. Cota de neu entorn dels 2200m, baixant ja de cara a la nit als 2000m.

Força sol, especialment amb el pas de les hores, però amb vent i fred. Matí amb força clarianes, que donaran pas a un augment dels núvols i les primeres precipitacions febles i intermitents de cara a la tarda. Cota de neu entorn dels 2200m, baixant ja de cara a la nit als 2000m.
Força sol, especialment amb el pas de les hores, però amb vent i fred. Matí amb força clarianes, que donaran pas a un augment dels núvols i les primeres precipitacions febles i intermitents de cara a la tarda. Cota de neu entorn dels 2200m, baixant ja de cara a la nit als 2000m.
Tindrem nevades febles fins a primera hora del matí, moment en què deixarà de nevar i s’obriran clarianes. vent moderat de mestral. Dia cobert, amb nevades que seran febles i intermitents durant el matí, i que a la tarda s’aniran fent més continuades i intenses. La cota de neu pujarà al llarg del dia fins als 2000m a la nit. Vent fort de ponent.

 

Subscriu-te a les notícies via e-mail

Introduïu el vostre correu electrònic per subscriure-vos a les notícies de MeteoPirineus i les rebreu per correu electrònic.

Calendari del temps Pirinenc 2018

Col·laboradors

advertisement advertisement advertisement advertisement advertisement advertisement advertisement advertisement

FACEBOOK

Instagram

  • la neu caient sens fer remor #canillo #meteopirineuscatalans #andorra #nevada
  • Argenteria ben congelada!! #argenteria #collegats #igerspallars #pallars #gel #fred #meteopirineuscatalans #aralleida #pirineus #catalunyaexperience
  • El Remei, Castellbó  #castellbó #alturgell #romànic #pirineus #catalunyagrafias #lleidatestimo #igerslleida #excursions

Segueix-nos!

Follow me on Twitter

Arxius