EL TEMPS
EN DIRECTE

PREVISIONS

WEBCAMS
DEL PIRINEU

AVISOS METEO i
CARRETERES

GLOSSARI


CURSES

Pluja, pluja i més pluja!! Setmana amb precipitacions cada dia.

by | juny 3, 2018 | General, Previsions del temps | 1 comment

Realment estem vivint una situació que ja comença a no ser gaire habitual! Portem dies i setmanes amb pluges diàries gairebé continuades a gran majoria del Pirineu i Prepirineu i els mapes indiquen que aquesta setmana plourà també cada dia, i novament alguns dies (de dimarts a dijous) ho podrà fer i amb ganes! Una ratxa humida que de ben segur batrà algun rècord! En breu, els pirinencs tindrem cara de granota..

I novament neu als cims. Mireu previsió automàtica (agafar amb pinces!)! Nevades i maques a mitjans de setmana, per sobre dels 2500m i amb gruixos macos a les puntes dels cims més alts.

Dilluns 7: Matí amb força clarianes i estones de sol, esperant un nou creixement de nuvolades durant la tarda que tornaran a donar ruixats i tempestes. Sembla que demà no seran generalitzades i en general poc intenses, tot i que puntualment en algun indret, podran ser fortes. Seran més probables al Pirineu Occidental, els Pallars i la Ribagorça. Caloreta.

Dimarts 8: Ja de bon matí tindrem el cel força més cobert i tindrem els primers ruixats i tronades al Pirineu occidental. Al llarg del migdia i tarda les pluges i tempestes arribaran a gran part del Pirineu i Prepirineu i podran ser fortes i deixar importants quantitats de precipitació. Ens repetim… atenció rius! Més fresca. Cota de neu, 2700m.

Tendència pels pròxims dies: Sembla que la tarda de dimecres i dijous, tindrem dues jornades molt inestables i amb més pluges abundants.. Tot plegat una mica preocupant.. Massa pluja i terreny més que saturat d’aigua! Haurem de seguir-ho atentament. Divendres i el cap de setmana, els ruixats serien de tarda i molt més puntuals. Arribarà més fred i la neu podrà baixar fins als 2400m novament.

Pendents durant la setmana de l’evolució de les previsions!!

Bona setmana

Albert de Gràcia

Translate »