Política de privacitat

Política de privacitat

Gràcies per visitar aquest lloc web. El text que tens a davant explicava què, com i per què puc utilitzar la seva informació quan vostè visita aquest lloc web o contractar qualsevol dels meus serveis. La seva privacitat és molt important per a mi i mai en faré un mal ús de les dades personals que confio. Us convidem que llegeixi aquestes condicions atentament abans de facilitar les seves dades personals en aquest lloc web.

Advertiment lleus

Majors de 13 anys poden registrar a MeteoPirineusCatalans.com com a usuaris sense el consentiment dels seus pares o tutors.

En el cas de menors de tretze anys d’edat és necessari el consentiment dels pares o tutors per al tractament de les seves dades personals.

En cap cas tractarà les dades de menors relacionats amb la situació econòmica, professional o la privacitat dels altres membres de la família, sense el consentiment d’aquests.

Si ets menor de tretze anys d’edat i han accedit a aquest lloc web sense avisar els seus pares no cal registrar com a usuari.

La seva privacitat i els drets es respecten en aquest lloc

En aquest lloc són respectats i cura per les dades personals dels usuaris. Com a usuari, hauria de saber que estan garantits els seus drets.

He tractat de crear un espai segur i fiable, i per això vull compartir els meus principis sobre la vostra privacitat:

  • Mai no demani informació personal si no és realment necessari oferir-li els serveis que necessiten.
  • Mai comparteixi la informació personal del meu usuari amb ningú, excepte que complir amb la llei o en el cas que no té l’autorització Express.
  • Jo mai ús les seves dades personals per a una finalitat diferent a la que s’expressa en aquesta política de privacitat.

Cal advertir que aquesta política de privacitat pot variar segons requisits legislatius o autoregulació, pel que és recomanable que els usuaris visiten regularment. Això s’aplicarà en el cas que els usuaris decideixin omplir en qualsevol forma, qualsevol dels seus formularis de contacte on es recullen dades de caràcter personal.

MeteoPirineus Catalans s’ha adaptat aquest lloc web als requeriments de la Llei Orgànica 15/1999, de 13 de desembre, de protecció de dades de caràcter Personal (LOPD) i el Reial decret 1720 / 2007, de 21 de desembre, coneguda com les normes de desenvolupament de la LOPD. Compleix també amb el Reglament (UE) 2016/679 del Parlament Europeu i del Consell de 27 de abril de 2016, relativa a la protecció de les persones físiques (RGPD), així com amb la Llei 34/2002, de 11 de juliol, serveis de la societat de la informació i comerç electrònic) LSSICE o LSSI).

El director de les seves dades personals

  • La identitat del responsable: Albert de Gràcia Lago
  • Nom comercial: MeteoPirineus Catalans
  • NIF/CIF: 46988409f
  • Adreça: Carrer del n11 1r pis de mena.
  • E-mail: MeteoPirineusCatalans@gmail.com
  • L’activitat: Difusió de les previsions dels recursos climàtiques i turístiques del Pirineu.

Amb la finalitat de les normes de protecció de dades generals abans esmentat, la informació personal que envieu a través dels formularis a la pàgina web, rebrà “Web usuaris i subscriptors” tractament de dades.

Per al tractament de les dades, als meus usuaris implantat totes les mesures de seguretat tècniques i organitzatives establertes en la legislació vigent.

Principis que aplico a la seva informació personal

En el tractament de les seves dades personals, jo s’aplicaran els següents principis que estan d’acord amb els requisits de la nova normativa europea de protecció de dades:

  • Principi de legalitat, lleialtat i transparència: Sempre requereix el seu consentiment per al tractament de les seves dades personals a una o més específic que vostè prèviament informem amb absoluta transparència.
  • Principi de minimització de les dades: Solo us sol·licitarà les dades estrictament necessàries en relació amb les finalitats que requereixen. El mínim possible.
  • Principi de limitació del termini de conservació: les dades es guardaran durant no més temps del que és necessari per a les finalitats del tractament, depenent del propòsit, informarà conservació adequades, en el cas de temps de subscripció, periòdicament revisarà les meves llistes i eliminarà aquells els registres inactius durant un temps considerable.
  • Principi d’integritat i confidencialitat: Les vostres dades seran tractades de manera que garanteix la seguretat adequada de les dades personals i que garanteixen la confidencialitat. Vostè ha de saber que puc prendre totes les precaucions necessàries per evitar accés desautoritzat o mal ús de les dades dels meus usuaris per part de tercers.

Obtenir dades personals en aquest lloc web

Les dades personals que provo a MeteoPirineus Catalans provenen de:

  • Forma de contactes
  • Formulari de subscripció

Quins són els seus drets quan em faciliteu les dades?

Qualsevol persona té dret a obtenir la confirmació sobre si en MeteoPirineus Catalans estic intentant dades personals que em preocupa, o no.

Persones interessades tenen dret a:

  • Sol·licitar l’accés a les dades personals relatives a la persona interessada
  • Sol·licitar una correcció o supressió
  • Sol·licitar la limitació del tractament de les seves
  • S’oposen a tractament
  • Sol licitud de portabilitat de dades

Les persones interessades poden accés les seves dades personals, així com a sol·licitar la rectificació dades inexactes o, si escau, sol·licitar el seu Supressió quan, entre altres raons, les dades ja no és necessaris per a les finalitats per a la qual haguessin estat recaptats.

En certes circumstàncies, els interessats poden sol·licitar la limitació tractament de les dades, en aquest cas jo només guardar-los per a l’exercici o la defensa de les reivindicacions.

En determinades circumstàncies i motius relacionats amb la seva situació particular, els interessats poden oposar-se per al tractament de les dades MeteoPirineus Catalans deixarà de processament de les dades, excepte per raons legítimes i convincents, o exercici o la defensa de les reivindicacions. També pot demanar la portabilitat seva dades.

Agents també tindran dret a una protecció judicial efectiva i presentar una queixa amb la supervisió autoritat, en aquest cas, l’Agència Espanyola de protecció de dades, si consideren que el tractament de dades personals relatives als infringeixi la Regulació.

Tractar el seu propòsit de dades personals?

Quan un usuari es connecta a aquest lloc per exemple per comentar un post, enviar un correu electrònic al propietari, subscriure’s o fer qualsevol contractació, és facilitar informació personal dels quals és responsable de MeteoPirineus Catalans . Aquesta informació pot incloure dades personals com la seva adreça d’IP, nom, adreça física, adreça de correu electrònic, número de telèfon i altres dades. Per proporcionar aquesta informació, l’usuari atorga consentiment per tal que la informació és recollit, utilitzat, aconseguit i emmagatzemat per MeteoPirineusCatalans.com, només com es descriu a la Avís Legal i en la present política de privacitat .

A MeteoPirineus Catalans hi ha diferents sistemes de captura d’informació personal i provo la informació sempre a mi per persones interessades en l’ordre següent per a cada sistema de captura (formes):

1.-formulari de contacte: Sol·licitud les següents dades: nom, correu electrònic, telèfon, assumpte i missatge. Per respondre a les necessitats dels usuaris de MeteoPirineusCatalans.com. Per exemple, podeu utilitzar aquestes dades per respondre a la seva sol·licitud i respondre a preguntes, queixes, comentaris o preocupacions que pot tenir respecte a la informació incloses en el web, els serveis prestats a través del web, el processament de les dades personals, qüestions relacionades amb els textos legals inclosos en el website, així com qualsevol altre dubte que pugui tenir i que no són subjecte als termes i condicions. Informar que les dades que faciliti s’ubicarà a servidors dins proveïdor EU CDMON MeteoPirineus Catalans .

2.-subscripció a contingut forma: En aquest cas, demano les següents dades personals: nom, correu electrònic per administrar la llista de subscripcions, enviar butlletins de notícies, promocions i ofertes especials que l’usuari quan la subscripció. Dins la pàgina web hi ha diverses formes per activar la subscripció. Butlletins electrònics o butlletins són gestionats per ActiveCampaign, Inc. Mitjançant aquesta plataforma de serveis per a la realització de campanyes per correu electrònic, gestió de subscripció i enviament de butlletins de màrqueting, vostè ha de saber que ActiveCampaign, Inc (ActiveCampaign) té seus servidors fora de la UE als Estats Units en Aquest Escut privacitat: “és el fa de pont a l’acord EU-Estats unitats escut d’intimitat, la informació està disponible” aquí, aprovat per la Comissió Europea per a la protecció de dades”. Quan una subscripció, vostè accepta i és conscient que les seves dades s’emmagatzemen mitjançant aquesta plataforma, basada en els Estats Units per gestionar butlletins rellevants enviant.

3.-formulari d’inscripció pels comentaris des del bloc: Comentari de MeteoPirineusCatalans.comblog publicacions requereix que l’usuari estar donat alta mitjançant aquest formulari. En aquest cas, demano les següents dades personals: nom, correu electrònic, missatge i la web, però no és un camp obligatori. Un cop descarregada, l’usuari pot fer tants comentaris com vulgueu i donar resposta a l’anterior. Informar que les dades que faciliti s’ubicarà als servidors de servidors de SiteGround Espanya S.L. MeteoPirineus Catalansdins proveïdor EU.

Hi ha altres finalitats per les quals tractar les seves dades personals:

  • Per garantir el compliment de les condicions d’ús i la legislació aplicable. Això pot incloure el desenvolupament d’eines i algoritmes que ajuden a aquest lloc per assegurar la confidencialitat de les dades personals que es recull.
  • Per donar suport i millorar els serveis oferts en aquest lloc web.
  • També es recullen altres dades identificatives no obtinguts per algunes galetes que es descarreguen a l’ordinador de l’usuari quan navegues aquesta web que detallo en la política de galetes .
  • Per gestionar les xarxes socials. MeteoPirineus Catalanspot tenir una presència a les xarxes socials. Cal realitzar el tractament de les dades en les persones que convertit en fans de les pàgines oficials de MeteoPirineus Catalans xarxes socials es regirà per aquesta secció. Així com per les condicions d’ús, les polítiques de privacitat i normes que pertanyen a la xarxa social per procedir en cada cas i acceptades prèviament per l’usuari d’accés MeteoPirineusCatalans.com. Tractarà les seves dades per a l’efecte de gestionar adequadament la seva presència a la xarxa social, activitats d’informació, productes o serveis de MeteoPirineusCatalans.com. Així com per qualsevol altre finalitat que la normativa de les xarxes socials permeten. En cap cas utilitzarà perfils de seguidors a les xarxes socials per enviar individualment.

Segons la normativa general de protecció de dades Europea 2016/679 (RGPD), MeteoPirineus Catalans (MeteoPirineus Catalans) situat al Carrer de la classe n 11, 1r pis, serà responsable per al tractament de les dades relatives als usuaris del lloc web i Subscriptors.

MeteoPirineus Catalans, vendre, llogar o donar les dades personals que pugui identificar l’usuari, ni ho farà en el futur, a tercers sense el consentiment previ. No obstant això, en alguns casos col·laboració amb altres professionals, es pot realitzar en aquells casos, consentiment s’exigeix que els usuaris informant sobre la identitat del contrit i el propòsit de la col·laboració. Celebra sempre amb els estàndards de seguretat més estrictes.

Legitimació per al tractament de les dades

La base legal per al tractament de les dades és: consentiment.

Contacte o fer comentaris en aquest lloc web requereix el consentiment amb aquesta política de privacitat.

La previsió o oferta comercial de productes i serveis es basa en el consentiment que se us demani, llevat que en qualsevol cas la retirada d’aquest consentiment condicionar l’execució de l’acord de subscripció.

També la contractació de productes i serveis en els termes i condicions continguts en el Política de contractació .

Categoria de dades

Les categories de dades que es tracten són:

  • Protecció de dades personals, en concret, nom i correu electrònic.

Categories de les dades no són tractades.

Quant de temps pot guardar les seves dades?

Les dades personals seran conservades segons els següents criteris:

  • Fins que no va demanar la supressió per la persona interessada

Destinataris als quals comunicar les seves dades?

Moltes de les eines que utilitzo per gestionar les seves dades són contractats per tercers.

Serveis estrictament necessàries per al desenvolupament de l’activitat, MeteoPirineusCatalans.com, compartir dades amb els següents proveïdors sota les condicions de privacitat corresponent.

Dades ha de ser comunicada a les següents societats serveis estrictament necessàries per al desenvolupament de la seva activitat, MeteoPirineusCatalans.com, compartir dades amb els següents proveïdors sota les condicions de privacitat corresponent.

D’allotjament: CDMON.

Web: WordPress.org amb el desenvolupament del tema per la Fox. Més informació sobre http://thefoxwp.wpengine.com/. La guineu és les dades per tal que els seus serveis de suport per a MeteoPirineus Catalans

Màrqueting per correu electrònic: ActiveCampaign, Inc, 1 N Dearborn, 5è pis, informació de Chicago, IL 60601 Estats Units a https://www.activecampaign.com/ ActiveCampaign, Inc, és les dades per tal de realitzar la gestió de serveis a la tutoria fresc, SLU de màrqueting per correu electrònic i s’adjunta a Shield de privacitat.

Analítica Google : un servei d’anàlisi web prestat per Google, Inc ., una companyia de Delaware l’oficina principal està a 1600 Amphitheatre Parkway, Mountain View (Califòrnia), CA 94043, Estats Units (“Google”). Analítica Google utilitza “cookies”, que són arxius de text ubicats al seu ordinador, per ajudar a MeteoPirineusCatalans.com per analitzar l’ús que fan els usuaris del lloc web. La informació que genera la cookie sobre l’ús del MeteoPirineusCatalans.com (incloent la seva direcció IP) serà directament transmesa i arxivada per Google en els servidors dels Estats Units.

Navegació

Per navegar per MeteoPirineusCatalans.com dades no identificable, que poden incloure, adreces d’IP, ubicació geogràfica (aproximadament), un registre de com poden ser recollits utilitzant els serveis i llocs i altres dades que no es pot utilitzar per identificar l’usuari. Entre la informació d’identificació són també els relacionats en els seus hàbits de navegació a través de serveis de tercers. Aquest lloc utilitza l’anàlisi del servei de tercers: a l’Analítica Google.

Puc utilitzar aquesta informació per analitzar tendències, administrar el lloc, rastrejar els moviments dels usuaris al voltant del lloc i recopilar informació demogràfica sobre els usuaris com a base de tot.

Secret i dades de seguretat

MeteoPirineusCatalans.com és l’ ús compromet van formar part de les dades personals dels usuaris, respectant seva confidencialitat i ús – d’acord amb mateix ordre, per comanda per a complir l’obligació de mantenir – la encaixar – WBA actual és a mesures les per evitar la alteració, pèrdua, tractament o accés no autoritzat (com protocols de Https utilitza), d’acord amb la legislació vigent de protecció de dades.

MeteoPirineusCatalans.com no pot garantir l’impregnabilitat absoluta d’Internet i, per tant, la infracció de dades a través d’accés fraudulent a ells per part de tercers.

Exactitud i veracitat de les dades

Com a usuari, vostè és responsable de la veracitat i correcció de les dades que es refereix a MeteoPirineusCatalans.com exonerant MeteoPirineus Catalans (MeteoPirineus Catalans) de qualsevol responsabilitat en aquest sentit. Els usuaris garanteixen responia, en qualsevol cas, exactitud, vigència de les dades de contactes fora ja es compromet a mantenir-les degudament actualitzades. Vostè es compromet a proporcionar informació completa i correcta en el formulari de contacte o subscripció.

L’acceptació i el consentiment

L’usuari declara haver estat informat de les condicions de protecció de dades de caràcter personal, acceptant i consentint el tractament per MeteoPirineus Catalans (MeteoPirineus Catalans ) en la forma i per a les finalitats indicades en aquesta política de Privacitat

Canvis en la política de privacitat

MeteoPirineus Catalans es reserva el dret a modificar la present política per adaptar-ho a novetats legislatives o jurisprudencials així com la pràctica de la indústria. En aquests casos, el prestador anunciarà aquest canvis pàgina amb raonable antelació abans de la seva implantació en la pràctica.

Correus de compres

Segons la LSSICE, MeteoPirineusCatalans.com no SPAM pràctiques, així que no envia correus comercials per correu electrònic que no hagin estat prèviament sol·licitats o autoritzats per l’usuari. Com a resultat, en cadascun dels formularis inclosos en la web, l’usuari té la possibilitat de donar el seu consentiment exprés per rebre el butlletí, independentment de la informació comercial sol·licitada amb promptitud.

Conformitat amb la Llei 34/2002 de serveis de la societat de la informació i de comerç electrònic MeteoPirineusCatalans.com es compromet a no remetre comunicacions comercials sense identificar-les correctament.

Dubtes o preguntes sobre aquesta política o els drets

Si vostè té alguna pregunta o comentari sobre aquesta política, o si vostè té alguna pregunta sobre la forma que ha estat capaç de gestionar les dades personals que m’ha proporcionat, podeu contactar amb mi o per correu electrònic a: meteopirineo@gmail.com

Revisada documentar 26/12/2017

 

 

Translate »