EL TEMPS
EN DIRECTE

PREVISIONS

WEBCAMS
DEL PIRINEU

AVISOS METEO i
CARRETERES

GLOSSARI


CURSES

Primer mapa de neu de la temporada!

by | set. 30, 2018 | General, Previsions del temps | 0 comments

El primer mapa de neu a cotes ja força baixes de la temporada! Tot i que molt probablement no acabarà caient tant com diu aquest mapa, que dóna quantitats de fins a 15cm, (nosaltres creiem que no seran més de 4 flocs o alguns pocs centímetres), sí que tindrem una entrada freda contundent que farà baixar la cota de neu la matinada de dimarts fins als 1100m!!!! Arriba tres jornades ben fresques o fredes!

Ho detallem:

Dilluns 1: Primer dia de l’octubre força cobert al vessant nord del Pirineu i ambient dominat pel sol a la resta del Pirineu. Al vessant nord, especialment durant la tarda i nit, tindrem algunes precipitacions febles (si arriben!) i seran de neu cap als 1700, baixant a la nit a 1500m. Les temperatures mínimes es donaran al final de la jornada. Vent del nord fort.

Dimarts 18: Continuarà el cel gris al vessant nord, amb algunes precipitacions febles que arribaran a ser de neu fins als 1100m! A la resta continuarà l’ambient dominat pel sol. Jornada freda, d’hivern a alta muntanya. Tramuntana.

Tendència pels pròxims dies: Fins al cap de setmana el temps serà força estable i dominat pel sol, i en conjunt, la temperatura d’aquesta setmana serà de plena tardor, amb glaçades de nit a alta muntanya i alguna arribant ja a les valls quan calmi més el vent.

Bona setmana!!

Albert de Gràcia

Recorda: Pots rebre la previsió al teu correu, emplenant el formulari que trobaràs al capdamunt de la barra lateral de la dreta!

Translate »