EL TEMPS
EN DIRECTE

PREVISIONS

WEBCAMS
DEL PIRINEU

AVISOS METEO i
CARRETERES

GLOSSARI


CURSES

Resta del pont amb moltes més estones de sol!

by | abr. 29, 2018 | General, Previsions del temps | 0 comments

Després d’una jornada molt moguda meteorològicament parlant avui, dilluns i dimarts tindrem una situació molt més estable, amb més domini de les clarianes i alguns ruixats de tarda, però majoritàriament, amb temps força agradable per gaudir de les activitats a l’aire lliure.

Dilluns 30: Matí amb obertura de clarianes a gran part del Pirineu i Prepirineu, amb el permís d’algunes boires. Més cobert a la Vall d’Aran. A la tarda la nuvolositat es farà més variable i fins i tot no es descarta algun ruixat en qualsevol indret, més probable a la Vall d’Aran i zones pròximes, tot i que a la majoria d’indrets no plourà durant tot el dia. Ambient això si, força fresc o fred a alta muntanya.

Dimarts 1: Tindrem un matí novament amb domini del sol o les clarianes a gran part del Pirineu i Prepirineu català. A la tarda però, les nuvolades creixeran amb molta empenta, i tornarem a tenir ruixats i tempestes a moltes zones, especialment del Pirineu oriental i Prepirineu, alguns forts. Ambient fresc, tot i que el sol escalfarà força!

Tendència pels pròxims dies: Sembla ara per ara, que la setmana es presenta força tranquil·la i amb una recuperació de la temperatura especialment a final de setmana. Possibles pluges dijous al vessant nord, i alguns ruixats de tarda algunes jornades! Ho anirem seguint

Bona setmana i final de pont!

Albert de Gràcia

 

Translate »