EL TEMPS
EN DIRECTE

PREVISIONS

WEBCAMS
DEL PIRINEU

AVISOS METEO i
CARRETERES

GLOSSARI


CURSES

Setmana amb notable refrescada i tempestes molt fortes!

by | ag. 5, 2018 | General, Previsions del temps | 0 comments

Donem per finalitzada la calorada, amb encara calor notable fins dimarts i temperatures que baixaran fort entre dimecres i dijous, amb temperatures dijous, que amb prou feines superaran els 25ºC als llocs més càlids del Pirineu,

I tempestes! Setmana molt moguda, amb accentuada inestabilitat cada dia, que portarà pluges gairebé diàries i un possible episodi de tempestes molt fortes entre dimecres al tard i dijous, ho anirem seguint!

Dilluns 6: Jornada inestable, amb nuvolositat variable ja de matinada i matí i fins i tot amb algun ruixat puntual. A la tarda les tronades es faran present a molts indrets del Pirineu i Prepirineu i podran ser fortes. Farà calor, però amb valors molt més normalitzats.

Dimarts 7: Continua la inestabilitat, amb un matí ja amb algunes nuvolades però amb força domini del sol i tarda que es presentarà de nou sorollosa, amb llamps i trons a molts indrets del Pirineu i Prepirineu. Novament algunes d’aquestes tempestes, fortes o molt fortes. Calor d’estiu normalitzada, amb refrescades després de la pluja.

Tendència pels pròxims dies: Especialment pendents amb l’arribada d’una bossa freda, que entre la tarda de dimecres i dijous ens afectarà de ple, amb tempestes que podran ser violentes i que ens duran una caiguda de la temperatura, amb ambient dijous una mica tardorenc. A final de setmana la temperatura es recuperaria una mica, però continuaran els ruixats i les tronades de tarda.

Precaució doncs aquesta setmana amb les tempestes! Molta precaució amb les excursions a l’alta muntanya!

Albert de Gràcia

Translate »